Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán lehet ismerkedni csajokkal? Úgy hogy oda megyek és megszólítom? :D
Másodiknak bocsánat a hülye beszolásért,semmi komoly csak unatkozok!
Majdnem kihajítottam a számítógépet mert úgyértettem először hogy várja őt a "boyfriend",de közben a barátai... amikor csókot kapott rögtön a pokolba kívántam minden nőt hogy ahogy esély adódik hogy egy látszólag jobb pasas bejön az életükbe máris odaadják magukat,de persze újra megnéztem a linkelt vidit és akkor nyugodtam meg hogy semmi ilyen erkölcstelenség nem történik... úgy tűnik nálam hamar kiborul a bili...
Mindenkinek vannak hibái :)
Haj még nekem mennyi van XD és a leghitetlenebb hogy így is szeret valaki... Tőlem jöhetne 1000* Bard Pitt vagy Chuck Norris leszarnám nem csak ő kell :) amúgy sem szeretek TV-t (a színészeket sem) nézni szóval nem sok fogalmam van róluk XD
Nagy szerencse kell hozzá, de talán nem lehetetlen, ha valaki elég bátor hozzá. Nyilvánvalóan az is fontos, hogy az ember mit mond. Sok lehetőség nincsen sajnos a beszédet illetően.
Már többen is leírták nagyon jól az előttem szólók közül, hogy nem mindegy a helyzet sem, meg az sem; hogy pontosan hol történik a megszólítás. Tehát az "utca" kategóriát még tovább is lehet bontani. Hogy ha siet valaki, vagy telefonál, akkor nyilván hagyni kell.
A parkok azok tényleg jók lennének, csak sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy itt már eleve párok vannak, vagy pedig várnak valakire; esetleg egy kisebb társaság gyűlik össze. Ugyanez a helyzet a lakóhelyemnek a belvárosában is, megfigyeltem, hogy a lányok általában várnak valakire, vagy valakikre.
Én is ilyen dolgokon hezitálok, csak sajnos nincsen bennem elég bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!