Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Pécsett ázsiai lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 17:49
3/17 anonim válasza:
az ifjúság úti Spar tele van lökdösődő, erőszakos kínai/koreai lányokkal.
4/17 A kérdező kommentje:
De nincs valami "törzshelyük" (klub, kocsma) a városban? Nagyon kedvelem az ázsiai lányokat, de Pécsen még eggyel sem találkoztam a fiatalabb korosztályból.
2012. jún. 3. 17:56
5/17 anonim válasza:
KFC nincs is Pécsen! xD
Amúgy ha van módod rá Budapesten sokan vannak.
6/17 anonim válasza:
hát az a baj, hogy ők inkább az a magolós fajta, akik otthon ülnek egész nap. talán a TiTiTában lehetnek még.
7/17 anonim válasza:
vagy talán az elixírben szoktak kajálni még, ott van az ifj. úti spar alatt.
8/17 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom. Ők a gyengéim, de sajna itt még eggyel sem találkoztam. :(
2012. jún. 3. 18:15
9/17 anonim válasza:
nekem osztálytársam egy.. szép és okos :) kedves is .. de sajnos van fiúja.. 15/F (ja és Pécsi suli természetesen.. a lány koleszos)
10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az én ismeretségi körömben egy sincs. :(
2012. jún. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!