Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak a pia miatt viselkedett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a pia miatt viselkedett így?

Figyelt kérdés
Buliban voltam a hétvégén, elég ütősre sikeredett, és volt ott egy srác, aki már akkor is tetszett, mikor még nem voltam részeg...aztán ivás után már smároltam vele, nem úgy tűnt, mintha nem élvezné, sőt csomót volt velem a buli ideje alatt, mondta, hogy szép vagyok, meg hasonlók, és én marha el is hittem neki...aztán másnap írtam, válaszolt, de mostmár egyáltalán nem válaszol, és viszont nem bírom elfelejteni, mert tényleg nagyon tetszik. Szerintetek csak kihasználta az alkalmat, hogy részeg vagyok, elszórakozott velem, és ennyit jelentett volna neki az egész? Szerintetek mit csináljak?
2012. jún. 6. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
hát, szerintem felejtsd el, nem túl gakoriak azok a pasik akik egy ilyen este után még keresnek, de vannak kivételek! nem tudom, h tetszhet annyira nagon, mikor szinte nem is ismered! jobb ha nem várod
2012. jún. 6. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
hát minél elöbb felejtsd el ...ennyi...
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem többé ne legyél részeg és kerüld el a részeg fiúkat, ha ez a helyzet kellemetlenül érint (márpedig úgy tűnik, hogy igen). A legjobb, ha nem keresed, mert ha tényleg érdekelnéd, már vette volna a lapot. Ismerkedj másokkal, sok szerencsét! :)
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, kihasználta, hogy részeg vagy. Sajnálom. Keress mást, mert ha folyamatosan futsz utána, azzal csak magadat járatod le.
2012. jún. 6. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a pasi aki megkeres az lesz a csicska papucs, aki nem az a bunkó g...Ez mindenhogy rossz, olyannal ismerkedj akivel van közös tered és időd és van lehetőséged megismerni.
2012. jún. 6. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Igazatok van, hogy el kéne felejteni, de nem bírom:/ Az bánt legjobban, hogy tudom, hogy olvasta az üzenetemet, és legalább annyit megtehetett volna, hogy odaírja, hogy bocsi, nem vagy az esetem, nem akarok semmit.:(
2012. jún. 6. 17:15
 7/9 hunkurunkvirág ***** válasza:
Szívem, tudsz róla hogy milyen gusztustalan ha egy lány részeg? És ha egyszer be voltál mákolva legközelebb is be leszel, és kinek van kedve egy részeg nővel mutatkozni mások elött.
2012. jún. 6. 17:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: De csak a bulin voltam részeg, amúgy teljesen normális vagyok. Szóval akkor már nem egy részeg kiábrándító lánnyal kellett volna mutatkoznia.
2012. jún. 6. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne verjük át magunkat. Egy nő is ihat, csak meg kell tanulni piálni (ugynúgy mint a fiúknak is). :) Magyarul, ha csak annyit iszol, hogy azért még ne a saját hányásodban térdelj (máséban lehet :)), akkor azért nincs olyan nagy para.
2012. jún. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!