Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác eddig teljesen úgy viselkedett, mintha tetszenék neki. Akkor miért változott meg?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk. Van egy másik lány osztálytársam,akivel kimentek külföldre,a csoport egyik része ment el. Egyik este holtrészegek voltak,és szerelmet vallott a lánynak. Pedig annyira bíztam benne,hogy tetszem neki,és eddig úgy is tűnt. Kedves volt,elpirult,zavarban volt,sokszor csipkelődött,belémkötött,de csak úgy "barátilag".2012. márc. 26. 16:38
1/8 anonim válasza:
miért változott meg..hm. talán részeg volt? csak tipp.
2/8 anonim válasza:
hány évesek vagytok? a fiunak volt már barátnője?
3/8 anonim válasza:
Te voltal a kapcsolat tarto szemely... :))))
4/8 A kérdező kommentje:
Részegen az ember őszintébb.
2012. márc. 26. 16:43
5/8 anonim válasza:
válaszolj már és akkor segítek-.-
6/8 anonim válasza:
Én egy őszinte fiú vagyok, de bárkinek szerelmet vallok, ha ez az ára, hogy grillcsirke pozícióba dobja magát. :)
7/8 A kérdező kommentje:
17 évesek,és nem volt még a fiúnak barátnője.
2012. márc. 26. 16:51
8/8 anonim válasza:
nekem is van ismerősöm 18 most még nem volt barátnője, de nagyon kivan éhezve, nem rossz arc, csak már kéne neki nő.
szóval ilyen állapotban hirtelen minden csajba szerelmes és neki tök mindegy csak legyen, tehát veled kedves de nem érzi hogy össze jönne akkor rögtön probálkozik mással. ez ilyen fázis... nem tud a szerelemre gondolni amig azon aggodik hogy nincs nöje, és emiatt mindenki tetszik is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!