Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha a lány kezdeményez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
pl odamegy egy ismeretlen fiúhoz.
2012. jún. 4. 23:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
bocs :D
2012. jún. 4. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Én aztán nem bánnám.Annyira megváltozott a világ, hogy egyszerüen nem tudom, hol ismerhetnék meg korombeli lányokat.Már egy nő se jelez, nem szemez, nem semmi.Igy nagyon nehéz.
2012. jún. 4. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Elöttem válaszolónak annyira igaza van.A csaj sir, hogy annyira tetszik neki a pasi, hátha észreveszi, az meg hogy vegye észre ha a csaj semmi jelét nem mutatja...na ez jellemző a nőkre.yuppie.
2012. jún. 4. 23:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon félénk pasinak számítok és esélytelen, hogy leszólítsak egy lányt, de ugyanúgy az is esélytelen, hogy leszólít egy lány és abból lesz bármi is. Biztos, hogy nem lesz, mert nem vagyok rákészülve és meglepve ér, szóval zavartan viselkedem és a lehető legkisebb kellemetlenséget okozva a lehető leggyorsabban megszüntetem a kontaktust.
2012. jún. 5. 00:03
 15/20 anonim ***** válasza:

én csak az első 30mp-ben parázom, utána már lazulok :D

f18

2012. jún. 5. 10:49
 16/20 anonim ***** válasza:

23:43:

A 23:26-os válaszoló vagyok. Hogy mit teszek ha elutasítanak? Egyszerűen tovább állok. Az ismerkedésben bizony ez is benne van, hiszen nem lehet mindenkinek megfelelni. Ahogyan nekem sem tetszik minden csaj, úgy én sem jöhetek be minden lánynak. A visszautasítás lehetősége önmagában nem mentség arra, hogy ne ismerkedjek. A munkakeresés is ilyen. Ott is visszautasíthatnak, hogy nem tartanak igény rám, de ezt tudni kell elviselni, tovább álni új munkát keresni. A keresésnek pedig meglesz az eredménye ^^

üdv!

2012. jún. 5. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Te vagy gyökér lúzer, nyomás innen az édes anyukádba.Leri rólad, hogy egy barom vagy.Igenis nem mutatják ki a nők nagy része mostanában a tetszését, mert nyuszi kérlek szépen.Nem te voltál ott, ne oszd itt az észt.Menj a k*rva édes anyukádhoz és annak oszd az észt.
2012. jún. 5. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:

13:12

most vagy te vagy a hülye p*csa aki nyomul a pasikra

vagy te vagy az egyik szűz nőgyűlölő lúzer

2012. jún. 5. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Amikor a nők annyira elkényelmesedtek, hogy még jelezni se jeleznek, inkább szidják a pasit hogy miért nem veszi észre őt és mégis a pasit hibáztatja valami pasigyülölő idióta csaj ott a világ a feje tetejére állt.Azt se helyeslem, hogy nők szólitsanak le férfit, de igenis kacérkodjanak.Aki a nők kezdeményezését k*rvaságnak veszi az egy konzervativ, beszükült gondolkozásu alak.Ehelyett mi van? Faképü büszke nők, szemezés nulla, mosoly nem létezik, ha rád néz azt is úgy teszi, hogyha én néznék hasonlóképpen rá, azt mondaná, hogy ez hülye...
2012. jún. 5. 14:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyszer jöttem össze egy lánnyal, aki rámmászott teljesen, én figyelmeztettem, hogy csituljon, mert nem leszek jó kör (nem önsajnáltatásból, hanem mint információt közöltem vele). De ő erőltette csak, meggyőzött, hogy jóarc vagyok én is, semmi bajom csak kicsit lightosabb arc vagyok, de ő tudja milyen vagyok és neki pont ez kell. Nem könnyen, de végül behittem...

Kár volt, pár hét alatt kiderült, hogy én vagyok a legparább arc, akivel valaha találkozott, bárcsak soha ne ismert volna meg és megint hatalmasat csalódott. Anyád. Ennyit a női kezdeményezésről.

2012. jún. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!