Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz ebből a megcsalásból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből a megcsalásból?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elárulni, hogy melyik fél vagyok.

Az milyen ha a fiú megfogja a lány fenekét, miközben az úton előttük fél méterre megy a fiú barátnője. A fiú azt mondja a lánynak, hogy már régóta vágyik a pillanatra, hogy megcsókolja a lányt. Ölelések, puszik zajlanak köztük, amikor a barátnő ne látja. Az újabb találkozásnál, ami 1 hónap elteltével van, a fiú félre hívja a lányt, azt mondja neki, hogy a neten beszéljenek majd. Egész este nézi a lányt, de a barátnő nem veszi észre.

Ez már nem az a megbánós megcsalás? Részletesen írjatok le mindent, hogy mit gondoltok erről az egészről.

2012. jún. 2. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy undorító ha így bele akarsz rondítani mások kapcsolatába.
2012. jún. 2. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Eléggé undorító dolognak tartom, főleg a srác részéről, de a csaj is egy rib@nc, hogy hagyja magát és nem állítja le a srácot mikor barátnője van, ráadásul ott is van. Nem árultad el, hogy melyik fél vagy de egyértelmű, hogy te vagy a csaj akire nyomul a pasi. Ebből elég nagy balhé lesz, a srác jó eséllyel találhatja 2 szék közt a pad alatt magát. Én csak a barátnőt sajnálom, sokkal jobbat érdemelne... Ez a srác egy görény. Ha szakít a barátnőjével és veled lesz együtt, akkor ha egy lány társaságában lesztek fogadjunk, hogy sose fogsz merni elől menni :D Amúgy hajrá, megérdemlitek egymást, a barátnőnek lesz jobb sokkal ha megszabadul a pasijától.
2012. jún. 2. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy megfogták a segged, de mi az a megbánós megcsalás?
2012. jún. 2. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Van olyan pasi, aki ha megcsalta a barátnőjét, akkor meg is bánta..és arra gondoltam, hogy ha a pasi tovább folytatja ezt az egészet, akkor nem bánta meg?!
2012. jún. 2. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy megbánta. Ki tudja, hány lánnyal csalta már meg a barátnőjét. De minek az ilyennek barátnő? Ha egyszer majd kidobja a csajszi, megy majd hozzád vagy egy másik szeretőjéhez. Ahogy ebből a sztoriból látom, nyert ügye lesz, ha nálad próbálkozik majd.
2012. jún. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!