Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pécsen tényleg nincs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsen tényleg nincs egy normális lány se?

Figyelt kérdés

...nincsenek nagy igényeim pedig.

22/F

2012. jún. 2. 19:22
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Én már több éve keresgélek eredmény nélkül. De ha esetleg valakinek van pozitív tapasztalata,a pécsi lányokat illetően ne restellje megosztani.
2012. jún. 2. 20:40
 22/37 anonim ***** válasza:
Nézz körül az egyetemi karokon. Csak jótanács: Ne vizsgaidőszakban :D Olyankor mindenki meghülyül.
2012. jún. 2. 20:46
 23/37 anonim ***** válasza:
Ember. Ha Pécsen nem találsz, akkor seholse fogsz...
2012. jún. 2. 20:58
 24/37 anonim ***** válasza:

Majd ha a város minden négyzetcentiméterét átvizsgáltad,akkor mondd, hogy nincsenek normális lányok egész Pécsen...nem hiszem,hogy az összes pécsi lányt ismered személyesen,szóval addig nem kéne ilyen hülyeségeket irkálni,inkább menj és légy nyitott,kevésbé előítéletes az emberekkel szemben(például ne csak a ruhája alapján ítélj meg valakit).Egyébként ha egyedül utazok a buszon én sem vigyorgok magamban,meg ilyenek,szóval ez alapján sem hiszem,hogy meg lehet mondani valakiről,hogy milyen ember.Pécsen elég sok lehetőség van azért ismerkedni,többféle hobbit is űzhetsz,ha van közös téma,könnyebb az ismerkedés is.Szóval mozdulj ki,légy nyitott!

Egy 22 éves pécsi lány.

2012. jún. 2. 21:06
 25/37 A kérdező kommentje:
Akkor te vagy a kivétel kedves Utolsó válaszadó, aki erősíti a szabályt. :P Egyébként nem állítottam, hogy nincs egy se, hanem kérdeztem. A nyitottságommal nincs probléma, előítéleteim sincsenek.
2012. jún. 2. 21:11
 26/37 anonim ***** válasza:

Tudod Debrecenben még annyi sincs, aki van az meg foglalt.

Megértelek. Szintén 22 éves sorstárs.

El lett cseszve ez a mai nemzedék, ritka az olyan lány, aki ér is valamit a testén kívül sajnos.

2012. jún. 2. 21:11
 27/37 anonim ***** válasza:
24-es válaszoló vagyok.Megkérdezhetem,hogy neked mi számít normálisnak?Ez is olyan tág fogalom...egyébként az én barátom az ország másik felében lakik,szóval sosem tudhatod,hogy hol talál rád a szerelem :)...szóval én is írhatnám,hogy Pécsen nincsenek "normális" pasik,de mivel többnyire optimista természet vagyok és én sem ismerem az összes pécsi fiút,így nem teszem :).Szóval ne add fel,ha nem is Pécsen,de tuti találsz majd valakit,aki megfelel az igényeidnek.
2012. jún. 2. 21:29
 28/37 A kérdező kommentje:
Mi számít nálam normálisnak? Csak alkalomszerűen igyon, ne dohányozzon mint a gyárkémény (buliban max), legyen kedves, rendelkezzen alapvető műveltséggel, legyen vékony bizonyos határok között. A szépség relatív, úgyhogy azt nem sorolnám ide. :)
2012. jún. 2. 21:36
 29/37 anonim ***** válasza:

Hát,ha ennyi,akkor hidd el,léteznek Pécsen ilyen lányok,nem is egy,csak hogy a kérdésre válaszoljak.

Milyen hobbijaid vannak?Tényleg sokkal könnyebb úgy ismerkedni,ha van közös téma,esetleg belevághatnál valami újba,például sport,valamilyen hangszeren játszani,ilyesmik...vagy esetleg ha egyetemista vagy,akkor meg még könnyebb(persze ha vannak lány csoporttársaid),csak megkérdezed a véleményüket az adott tanárról/anyagról és már is elkezdtél ismerkedni velük,lehet,hogy találsz olyat,akiről elsőre nem is gondoltad volna,hogy szimpatikus neked...

Hangos szórakozóhelyeken pedig nem igazán lehet ismerkedni(nem tudom,hogy merre felé jász szórakozni),én például ezek helyett a helyek helyett jobban szeretek biliárdozni,vagy beülni a barátaimmal valahova,de így is rengeteg embert ismertem meg ilyen alkalmakkor,akikkel el tudtam dumálni,talán azt tudnám még javasolni,hogy szedd össze néhány haverod és menjetek kevésbé hangos helyekre,ott megint csak könnyebb ismerkedni.

2012. jún. 2. 21:50
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat! Én is jobban szeretek egy kerthelyiségben beszélgetni egy ital mellett, vagy biliárdozni. Elég sokrétű személyiség vagyok, van egy pár hobbim, de azok a lányokat általában nem érdeklik. :(
2012. jún. 2. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!