Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsen tényleg nincs egy normális lány se?
Figyelt kérdés
...nincsenek nagy igényeim pedig.
22/F
2012. jún. 2. 19:22
1/37 anonim válasza:
Miért ne lennének én egy csomot ismerek te biztos Pécsen nagyon eldugott helyen laksz avagy nem mész társaságba meg bulizni meg sehová.. vagy nem tudom :D
2/37 anonim válasza:
én is baranyai vagyok és elég sz@r a helyzet nők terén
21F
3/37 anonim válasza:
Mik az igényeid? Mert én is sok normális lányt ismerek a környéken :-)
4/37 A kérdező kommentje:
Egy szerény, kedves, vékonyabb leányzót keresek. Csak nem találom...
2012. jún. 2. 19:26
5/37 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok.Attól függ mik az igényeid és milyen vagy.Az tény, hogy sok a p*csa, de vannak normálisak is.
7/37 A kérdező kommentje:
Hát mindenfelé...csak nem találom. :) Amúgy én kertvárosi vagyok.
2012. jún. 2. 19:32
8/37 anonim válasza:
holnap tízkor ott leszek a konzum előtti mélygarázs
és wc lejárónál ha lány vagy és akarsz fagyizni velem lehet
9/37 anonim válasza:
"Mindenfele"? PTE-n? Szórakozóhelyeken? Rendezvényeken? Munkahelyen? Utcán? Buszon? Parkokban?
És hogyan állapítod meg valakiről első blikkre, hogy milyen személy?
10/37 A kérdező kommentje:
"És hogyan állapítod meg valakiről első blikkre, hogy milyen személy?"
Sokszor a viselkedés, öltözködés már beszélgetés előtt segít megítélni valakit.
2012. jún. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!