Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pécsen tényleg nincs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsen tényleg nincs egy normális lány se?

Figyelt kérdés

...nincsenek nagy igényeim pedig.

22/F

2012. jún. 2. 19:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Tény, sokat elárul, de nem ad kontextust. Te is mindig csak és kizárólag egyféleképp viselkedsz? Ki tudja, miért van épp olyan ruhában és olyan állapotban :-) A lényeg, hogy elvből kizársz mindenkit, mielőtt még megismerhetnéd őket (ezek alapján legalábbis, javíts ki, ha tévedek), előítéleteid miatt.

De a helyre nem válaszoltál. Merre szoktál nézelődni?

2012. jún. 2. 19:44
 12/37 anonim ***** válasza:
Akárhány Pécsi csajjal ismerkedtem meg, mindegyiknek volt valami baja. Ugyan nem vagyok Pécsi, de valami brutális elmeállapotok uralkodnak az ott élő csajoknál. Nem fogyatékosságra gondolok, hanem őrült hangulatingadozásokra és mániás-depresszióhoz hasonló jelenségekre, nem tudom mi van ott, de valami nem oké. :D
2012. jún. 2. 19:46
 13/37 anonim ***** válasza:
Most a "tüke" pécsiekre gondoltok amúgy, vagy a Pécsen tartózkodó, pl ott tanulókat is beleveszitek a halmazba?
2012. jún. 2. 19:47
 14/37 A kérdező kommentje:
Buszon, utcán, szórakozóhelyeken szoktam "kutatni". Sajnos olyan fajta lányokat, akiket én keresek egyre nehezebb találni. Persze nem azt mondom, hogy középkori konzervativitása legyen, de azért ne is a több --- -t fogott mit kilincset kategória legyen.
2012. jún. 2. 19:48
 15/37 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyeken a legtöbb csaj, még az általad normális kategóriába sorolt is hajlamos kivetkőzni magából picit. Ne az alapján ítéld meg őket.

Fogj egy bicajt, és úgy mászkálj. Bringás szemmel azért sok mást is észrevehetsz.

2012. jún. 2. 19:53
 16/37 anonim ***** válasza:

ma 19:46 vagyok

A legtöbb csaj csak azt hazudja, hogy x emberrel "járt" már. Mikor lementem Pécsre mesélte a csaj hogy 5-10 kapcsolata volt(16 volt akkor), utána megkérdeztem: "na és neked mi számít kapcsolatnak"..

válasz: hát csókolóztunk meg kimondtuk, hogy járunk.

itt már vigyorogni kezdtem aztán megkérdeztem: "és meddig jártatok?"

ő: "az egyikkel egy hét a másikkal 10 nap... " stb.

Itt már a könnyeim törölgettem a röhögéstől. És ez nem csak 1 pécsi csajnál volt.

A lényeg, hogy kevesebb "k*rva" van mint gondolnád...

2012. jún. 2. 19:54
 17/37 A kérdező kommentje:

19:46-os! Lehet, hogy nincs annyi, mint gondolom csak nem fúj felém egy normális csajt se a szél. :)

19:53-as! Miből gondolod, hogy bicajjal több mindent észrevennék?

2012. jún. 2. 19:58
 18/37 anonim ***** válasza:
Buszon az ember hajlamos magába zárkózva falakat emelni. Bringán kevésbé. Továbbá, saját tapasztalat tekergéléseim alapján, közvetlenebbek az emberek, ha valami "sporttevékenység", azaz pl bringázás folyamán találkozol velük. Illetve megnyílik egy teljesen új közeg is számodra, azok, akik nem bulizósak, nem buszosak, és az utcán sem csak andalogva bóklásznak.
2012. jún. 2. 20:00
 19/37 anonim ***** válasza:
De vannak.A legtöbbje csak itt tanul.
2012. jún. 2. 20:07
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Lehet, hogy csak szerencse kérdése az egész. Én pedig sosem voltam a szerencse fia...
2012. jún. 2. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!