Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 év körüli lányok miért gondolják egy 22 éves srácról, hogy pedofil és csak kihasználja őket? Nem is ismernek, de már így vélekednek, nem tetszik ez nekem.
Én megértem a kérdezőt, engem a haverok pedofiloznak le, pedig tisztában sincsenek a szó igazi jelentésével, mert az igazi pedofil nem 14 év körüli lányokhoz vonzódik, akiknek már szép formás alakja van többnyire, hanem a 8 éves kislányokhoz.
Én sem tehetek róla, hogy valamiért mindig a 14-16 év körüli lányokhoz vonzódom a leginkább. Ez nem választás kérdése, hanem a kémia dolgozik az emberben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
"El sem tudod képzelni egy lány számára milyen fontos a szüzessége"
Ja nyilván:D
Azért öltöznek 12 éves koruktól ribinek, tisztelet a kivételnek. Azért röhögik képen, ha valaki 18 éves korára még szűz. Nem beszélve afölött, akkor már egyenesen orvoshoz küldenék.
Ezek a lányok ebben a korban már dugnak, igen DUGNAK, ha tetszik, ha nem. Nekem nem.
Egy 60 éves papa is kufircolhat egy 14 évessel, ha az beleegyezik.
Már nem a 19. században élünk.
Ha a kislány naív is de a szülei, tanárai, szomszédai s a rendõrség is ezt gondolná.
Te szexuális vágyat érzel olyan iránt aki még alig menstruál.
Teljesen más életszakaszban van, testileg s fejben is nem arra vágyik mint te. S ha már kapcsolat... ugyan mirõl beszélgetnétek úgy komolyabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!