Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igaz az, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az, hogyha valaki nem keres, akkor nem is hiányzol neki?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem!
2012. jún. 1. 21:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
lehet igaz is, meg nem is
2012. jún. 1. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Várhatja éppen azt is, hogy én keressem. Lehet taktika is, nem csak hanyagolás.
2012. jún. 1. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
nem, én pl. azért nem keresek egy lányt mert tudom, hogy nincs értelme.Sokan vannak így ezzel...
2012. jún. 1. 21:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Igaz. És ha nem? Mire mész vele, ha hiányzol neki, de nem keres? :D
2012. jún. 1. 21:35
 5/19 A kérdező kommentje:

3. ugyanez van velem is

4. én vagyok az akinek hiányzik valaki de nem keresem:)

2012. jún. 1. 21:37
 6/19 anonim ***** válasza:

Semmit nem jelent az ég világon! Ha nem keres, bőven jelentheti azt is, hogy arra vár, te keresd.

Az én párom rendszeresen eljátssza, hogy nem hív fel, másnap pedig arra panaszkodik, hogy még éjszaka is ránézeget a telefonjára, nem hívtam-e? Ergo egyfolytában azon görcsöl, hogy miért nem hívom, de közben meg fel nem emelné a telefont és mindig jön a "Vártam, hogy hívjál!" dumával. Természetesen én is ilyen vagyok, két nem normális egy párban :-)

30/N

2012. jún. 1. 21:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor majd ne csodálkozz, ha mással látod azt a valakit. Persze, kivéve ha tizenhat évesek vagytok, akkor van még idő a kavarásra
2012. jún. 1. 21:39
 8/19 anonim ***** válasza:
És mi az oka, hogy nem keresed?
2012. jún. 1. 21:40
 9/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy nincs esélyem nála. Barátok voltunk, de én többet éreztem vagy talán még érzek nem is tudom, persze ahogy lenni szokott ő nem. 3 hónapja egy szót nem beszéltünk.
2012. jún. 1. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem keresem,pedig hiányzik.Ő se keres,pedig biztos hiányzok neki.És az ilyet soha nem értettem.
2012. jún. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!