Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az nem gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nem gáz, hogyha egy teljesen ismeretlen pasinak írok facebookon, hogy ismerkedjünk?

Figyelt kérdés
Van pár közös ismerősünk, de elég kevés (3db) és nem igazán vagyok velük sem jóban. Eléggé tetszik a fiú és sok a közös érdeklődési körünk, nincs barátnője. (vagy legalábbis nincs kiírva)Pár évvel idősebb (max. 2) nem lenne furcsa ha bejelölném? 16L
2012. máj. 28. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

bocsi hogy megkérdezem, de egyből ez ugrott be.

nedves lettél ott alul tőle ?

2012. máj. 28. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:
jajj :DDDD nem, csak rögtön megtetszett :)
2012. máj. 28. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi furcsa. Nyugodtan jelöld be és ismerkedjetek meg.
2012. máj. 28. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és sok sikert! :)
2012. máj. 28. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudod mióta várom már, hogy egy szép lány bejelöljön és rámírjon facebook-on?! De csak csúnya, kövér lányok írtak eddig. :(
2012. máj. 28. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy én szép lány vagyok? :DDD
2012. máj. 28. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!