Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha van egy lány aki nagyon bejön, de úgy érzem, hogy nem vonzódik hozzám és nem érdeklem? Sokszor írok neki meg minden, de valahogy nem találjuk a közös hangot.
Szerezz 1 oriasi fadarabot,usd vele jo Istenesen fejbe,hurcold haza es onnan a te dolgod...
Sok sikert. xD
Hulyeseget felreteve :D
Dicserd hogy milyen szep a szeme meg ilyesmi, a lanyok ezeket szeretik, ha elhivod valamire s nemet mond akkor nem mind1?elobb utobb igyis-ugyis nemet mondana.
Szoval csak ugyesen!
Sok sikert!
Hát ez nagyon jó: Üsd fejbe
Igy jártam már én is nagyon tetszett a csaj egy utcában lakunk még máig oda vagyok érte de ö szemétláda volt velem nem adott esélyt sem ezen én is elgondolkodtam hogy mi lenne ha elkábitanám és haza cipelném?
De hiába is érdekelne még máig is pedig azota már van valakim ha rá gondolok egyszerüen nagyon vonz nem tudom miért de ha tehetném még mindig öt választanám de nem mert neki az idioták kellenek -.- pedig nagyon boldog lehetne melettem de neki ugy tünik ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!