Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogyha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyha van egy lány aki nagyon bejön, de úgy érzem, hogy nem vonzódik hozzám és nem érdeklem? Sokszor írok neki meg minden, de valahogy nem találjuk a közös hangot.

Figyelt kérdés
Félek, hogyha elhívom valahova és rosszul sül el akkor már barátok se maradunk. Valaki adjon tippet!

2012. máj. 15. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján hagyd a csába. Vagy ha annyira nem hagy nyugodni, akkor próbáld elcsábítani, de ha nem érdekled, akkor úgyis tökmindegy.
2012. máj. 15. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy beleszerettem és nem akarok veszni hagyni.
2012. máj. 15. 16:59
 3/10 anonim válasza:

Szerezz 1 oriasi fadarabot,usd vele jo Istenesen fejbe,hurcold haza es onnan a te dolgod...

Sok sikert. xD

2012. máj. 15. 17:00
 4/10 anonim válasza:

Hulyeseget felreteve :D

Dicserd hogy milyen szep a szeme meg ilyesmi, a lanyok ezeket szeretik, ha elhivod valamire s nemet mond akkor nem mind1?elobb utobb igyis-ugyis nemet mondana.

Szoval csak ugyesen!

Sok sikert!

2012. máj. 15. 17:02
 5/10 A kérdező kommentje:
ez azért durva lenne.
2012. máj. 15. 17:04
 6/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszi a válaszod egy próbát megér! :D
2012. máj. 15. 17:04
 7/10 anonim válasza:

Hát ez nagyon jó: Üsd fejbe

Igy jártam már én is nagyon tetszett a csaj egy utcában lakunk még máig oda vagyok érte de ö szemétláda volt velem nem adott esélyt sem ezen én is elgondolkodtam hogy mi lenne ha elkábitanám és haza cipelném?

De hiába is érdekelne még máig is pedig azota már van valakim ha rá gondolok egyszerüen nagyon vonz nem tudom miért de ha tehetném még mindig öt választanám de nem mert neki az idioták kellenek -.- pedig nagyon boldog lehetne melettem de neki ugy tünik ez nem kell.

2012. máj. 22. 16:12
 8/10 A kérdező kommentje:
hát sajnos velem is így van ez és nem tudok vele mit csinálni.
2012. máj. 23. 13:22
 9/10 anonim válasza:
adj jeleket hogy bejön neked! mi lányok nem szeretjük azokat a bunkó állatokat akik egyből letaperolnak... de a túl félénkség sem jó!! legyél magabiztos!! és ha nemet mond akkor se keseredj el hiszen lehet h ő is a barátságotok miatt nem akarja ezt az egészet. ha nem ezért akkor se sértődj meg! és ha elromlik a barátságotok (amit nem hiszek) akkor nem tartott elég jó barátnak ahhoz hogy ezt is átvészeljétek mint barát és nem éri meg hogy a szívedben doboghasson a neve!
2012. máj. 31. 23:00
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszodat,jól összefoglaltad és igazából ez most sok erőd ad!
2012. jún. 1. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!