Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig várjak a hívására?
Figyelt kérdés
Egy fiú vasárnap elkérte a telefonszámomat, de azóta még nem hívott fel. Szerintetek mennyi ideig érdemes árgós szemekkel várni a hívást? :)2012. jún. 1. 16:41
1/5 anonim válasza:
Annak lassan egy hete drága! Szerintem már így is sokat vártál feleslegesen.
2/5 anonim válasza:
ugyan miért várod te hogy felhivjon? Miért tetszik neked ez a fiu ennyire?
nekem egy rakás nő megadta már a számát, de nem hinném, hogy bármelyik is VÁRTa volna epekedve, hogy felhivjam. Pedig kavartam velük meg minden
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érte oda. Pont ezért érdekelt, hogy érdemes e várni, vagy "válogassak" a többi versenyző közül.
2012. jún. 3. 13:49
4/5 anonim válasza:
óóóóóóóóóóóóóóóóóértem
bezzeg ha én mondom, hogy kavarok több lánnyal is, akkor mindenki odáig van meg vissza
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kavarok senkivel. Csak sokat beszélgetek fiúkkal. A legszimpatikusabb tényleg az, akinek a hívására várok, de ha nem hát nem.
2012. jún. 3. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!