Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért néznek meg annyira? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek meg annyira? Azt várják, hogy köszönjek?

Figyelt kérdés

Egy faluban élek, és sokan vannak úgy, h köszönnek mindenkinek. Én nem. Én csak annak köszönök, akit ismerek, kivéve ha rám köszönnek, mert akkor persze visszaköszönök.

Mostanában többször is volt olyan, hogy megyek az utcán, vagy állok a buszmegállóban, és eljön mellettem egy srác és közben végig engem bámul. De nem megnéz, hanem csak a szemembe néz és még vissza is fordul utánam, és tökolyan mintha azt várná, hogy köszönjek neki. Mostanában több ilyen velem egykorú srác is volt, aki így nézett... E legtöbb olyan, akiket életemben nem is láttam. Ha így néz, akkor köszönjek rá, vagy mi?:D

19/L

2012. máj. 22. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha fiúk néznek akkor valószínű tetszel nekik.... Én se csak a seggét nézem annak a csajnak aki tetszik
2012. máj. 22. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha tetszenék nekik, akkor csak mosolyognának vagy köszönnének, vagy bármi... vagy akkor nem néznének ilyen feltűnően, vagy nem tudom:D
2012. máj. 22. 15:26
 3/9 anonim válasza:
hát én tuti nem köszönök pasinak előre, nem azrét mert hogy hú de nagy valaki lennék, de elvileg! a pasinak kéne előre köszönni, én ha nagyon bámul főleg munkások....akkor nem bírom ki hogy ne szóljak oda hogy inkább haladjanak a munkával és ne bámuljanak.tököm ki van velük...bunkó parasztok benne van a vérükbe hogy fütyülni kell meg cic-egni...:@
2012. máj. 22. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
2. válaszoló:nem érzed te magad felsőbb rendűnek a férfiaktól?
2012. máj. 22. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:

nehogy köszönj előre pasinak, hát nehogy má

majd ha akar, köszön ő neked és te visszaköszönhetsz. vallszeg azért bámultak, mert jó csajnak tartanak. ilyenkor esetleg egy mosolyt küldhetsz feléjük, vagy egy humoros beszólást: "reggel én is órákon át bámultam a tükörképem..." vagy valami ilyesmit, persze nem vérkomolyan :D

2012. máj. 22. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztos tetszik nekik a szemed :)
2012. máj. 22. 16:16
 7/9 anonim válasza:
nem érzem magam felsőbbrendűnek:D de ez az illem, hogy a férfinak kell előre köszönni :)
2012. máj. 22. 16:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért a munkásokat ne általánosítsuk... Nem mindegyikük ugyanolyan. Sokan vannak, akik ilyenek, igen, de vannak olyanok is, akik nem ilyen parasztok.
2012. máj. 22. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
én tök jófej munkásokkal találkoztam Szegeden, utánamfütyültek és azt mondták, beauuutiful!! :D szóval ott kulturáltak :)))
2012. máj. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!