Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg annyira? Azt várják, hogy köszönjek?
Egy faluban élek, és sokan vannak úgy, h köszönnek mindenkinek. Én nem. Én csak annak köszönök, akit ismerek, kivéve ha rám köszönnek, mert akkor persze visszaköszönök.
Mostanában többször is volt olyan, hogy megyek az utcán, vagy állok a buszmegállóban, és eljön mellettem egy srác és közben végig engem bámul. De nem megnéz, hanem csak a szemembe néz és még vissza is fordul utánam, és tökolyan mintha azt várná, hogy köszönjek neki. Mostanában több ilyen velem egykorú srác is volt, aki így nézett... E legtöbb olyan, akiket életemben nem is láttam. Ha így néz, akkor köszönjek rá, vagy mi?:D
19/L
nehogy köszönj előre pasinak, hát nehogy má
majd ha akar, köszön ő neked és te visszaköszönhetsz. vallszeg azért bámultak, mert jó csajnak tartanak. ilyenkor esetleg egy mosolyt küldhetsz feléjük, vagy egy humoros beszólást: "reggel én is órákon át bámultam a tükörképem..." vagy valami ilyesmit, persze nem vérkomolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!