Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Patt helyzetben vagyok.
Ezért nem szabad Penzt adni valamibe ami nincs a neveden!
T
Lehet, hogy tényleg megszokásból vagy csak már vele. Nagyon fiatal voltál még.
Az álom után egy két napig nekem is fura lenne az illetővel, de aztán elmúlna. Azt hiszem...
Viszont úgy látom, te már szeretnél innen kilépni, és kalandokat keresni. Elég fiatal vagy még, megteheted, bár 6 évig együtt élni valakivel, az szerintem már számít.
Mi lenne ha a pároddal kipróbálnátok új dolgokat? Új pózok, esetleg új helyszínek (nem csak az ágy)? Lehet az is feldobná a dolgot, és mindjárt nem vágynál másra. Szerintem előbb próbáljátok ki ezt, hátha beválik. ;-)
Szerintem ne csak álmodozz. Menjetek el egy jó swinger klubba. Ott keresel magadnak egy srácot, pár órára vele leszel. Ha van felesége, ő meg lehet a pároddal addig.
Ez egy kontrollált módja a kalandnak. Az is lehet, hogy pároddal választjátok ki neked melyik pasi jönne be, neki melyik csaj. Direkt az ilyen igények miatt jöttek létre a swinger klubok, mint a tiéd. Üdv és remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!