Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el a lányt a második randin?
Figyelt kérdés
Hétfőn találkozok a lánnyal megint. Eddig elég jól alakulnak a dolgok. Nagyon jól el tudok vele beszélgetni mindenről. Úgy volt, hogy korcsolyázni megyünk, de sajnos zárva van a jégcsarnok, így mást kell kitalálnom. Gondoltam még a gokártozásra, de az nagyon drága kettőnknek. Mondjuk az csak neki lenne élmény, mert nekem van jogosítványom, szóval annyit forgolódok az autóval amíg kedvem tartja. Na meg az még a baj ezzel, hogy ez rövid. 8 perc az egész. Olyan kéne, ami tovább tart. Állatkert az túl gyerekes már, nem? Szóval lányok, ti hova szeretnétek menni a második randin? Ő 16 éves én pedig 19
Az állatkert nem gyerekes, de szerintem nem kell elvinni sehová, az a legjobb, ha csak sétáltok, fagyival a kézben, folyóparton, parkban, bárhol. Aztán ott majd valamikor meg is lehet csókolni a lányt, ha eddig ez még nem történt meg.
2012. máj. 31. 15:33
2/9 anonim válasza:
Mért, az állatkert tök frankó, szerintem számára nem volna gyerekes, meg amúgy sem. Állatkertbe nem csak a kisgyerekek járnak, hanem felnőtt emberek is, sokan mennek randizni oda... Van hely, van gondolom büfé is, meghívod valamire, etc.
2012. máj. 31. 15:35
3/9 anonim válasza:
Az állatkert igenis klassz ötlet :)
23/N
2012. máj. 31. 15:36
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Szerintetek hányadik randi után csókolhatom meg? Én úgy tippelem, hogy a harmadikon, amikor hazakísérem. Tudom, hogy majd adja magát az egész, de úgy kb? Nem akarom elsietni sem, de eltolni sem.
2012. máj. 31. 15:55
5/9 anonim válasza:
Billiárd.
2012. máj. 31. 16:00
6/9 anonim válasza:
szerintem is jó az állatkert :) vagy esetleg séta, mozi, billiárd, bowling, teház vagy valami tök jó kávézó, cukrászda ( [link] ) ja, és felőlem már az első randi végén, de a harmadikon is jó, csak annál tovább ne húzd. vagyis én akkor már nagyon elbizonytalanodnék.
18L
2012. máj. 31. 16:56
7/9 anonim válasza:
első randi végén is lehetne csók. bocsi, elkalandoztam és kihagytam :D
2012. máj. 31. 16:56
8/9 anonim válasza:
Westendben séta/fagyi, Orsay boltban valami csini ruha neki ajándékba, majd este mozi, majd a tetőkertben első csók.
Mivel van autód a következő randi lehet a csoki múzeum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!