Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ázsiai lányokat szeretnék megismerni randizás céljából hol kezdjem a keresést?
Figyelt kérdés
Valakinek van szingli ázsiai lány ismerőse? vagy tud valami helyet,vagy oldalt a neten (elsősorban társkereső) ahol látott Magyarországon élő ázsiai lányokat
Ha tudtok valamit privátba is jöhet
2012. máj. 29. 19:25
11/15 anonim válasza:
állítólag van pesten egy szórakozóhely ahol csupa ázsiai van , kifejezetten nekik épült.... vietnámi, kóreai, kínai...stb de ne kérdezd hogy mi a neve vagy hogy hol van :/
14/15 anonim válasza:
Itt találsz japán bulikat:
Ezeken nagyobb eséllyel futhatsz bele ázsiai lányokba, bár én ázsiai vagyok és egyszer sem voltam ilyen partyn, de még animeconon sem.
Egyetemeken viszont tényleg sokan voltak ázsiai lányok.
Társkeresőn nem hiszem hogy nagyon lennének, meg lehet rá sem jössz hogy ő mi, én is voltam régen fent de nem írtam ki, hogy nem vagyok 100% magyar, a nevemen és a képemen pedig nem nagyon látszott.
15/15 anonim válasza:
Attól is függ milyen származása van a lánynak. A kínaiak zárkózottak. De szerintem a japán fiatalok sokkal kevésbé. De embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!