Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ázsiai lányokat szeretnék megismerni randizás céljából hol kezdjem a keresést?
Valakinek van szingli ázsiai lány ismerőse? vagy tud valami helyet,vagy oldalt a neten (elsősorban társkereső) ahol látott Magyarországon élő ázsiai lányokat
Ha tudtok valamit privátba is jöhet
gimnáziumok, egyetemek.
diszkok.
kb ennyi.
majd jönnek a válaszok, hogy kínai piacok, kínai éttermek stb...de azok halva született ötletek mert nem kapcsolat céljából jönnek ide.
örülök hogy normális válaszokat kapok :) amúgy ha vannak még tanácsok hogy kezeljem őket mire figyeljek azok is jöhetnek a témában minden érdekel majd idővel szeretnék ázsiában élin (konkrétan Korea )
amúgy 18 éves fiú vagyok
Nekem vannak ázsiai barátnőim (vietnámiak) és kettőnek magyar barátja van. Ha már itt született vagy kicsi kora óta él Magyarországon, akkor könnyebb ismerkedned. Ők már annyira nem ragaszkodnak hozzá, hogy ázsiaival kezdjenek kapcsolatot.
A józsefvárosin tényleg nem nagyon tudsz ismerkedni. Ők csak a munka miatt vannak ott, meg amúgy az országban is. Sok kínai szülő pl amerikai iskolába járatja a gyerekét, mert nem is akarják, hogy beilleszkedjen Mo-on, hanem azt szeretnék ha innen külföldre mehetne tanulni.
én is bolondulok az ázsiai lányokért.
munkát is vállaltam egy kínai férfinál.
az üzlet előtt pont ott volt Su a helyi virágárus.
Kínai lány volt, nagyon szép, félelmetesen szép volt, a haja pedig a térdéig ért.
Nem beszélt magyarul, csak a munka érdekelte...17 vagy 18 éves lehetett.
2 hónapig dolgoztam ott, míg haza nem ment, utána kiléptem.
akkoriban 18 éves voltam, most 20.
európai fiúra rá se nézett :S
Én ismerek sok ázsiai lányt, egyetemen vannak nálunk, idejöttek tanlni, de őket tényleg csak a tanulás és a pénz, munka érdekli, nem jellemző, hogy eljárnának bulizni, randizni, semmi ilyesmi. Ők a diploma miatt jöttek ide, nem is magyarul hallgatják a kurzusokat, hanem angolul és utána irány Amerika, Anglia stb. Semmit nem akarnak, ami ide béklyózná őket: kapcsolat, gyerek, pasi.
Még alap szinten sem ismerkednek magyarral, nagyon tudatosak a párválasztásban, gazdag ázsiai családokból származnak, nem vegyülnek a pórnéppel.
Neten az ilyen asian dating oldalakon csak szegény ázsiai országokból való ki tudja milyen származású lányokkal ismerkedhetsz, akik a vízumért, állampolgárságért, jólétért bármilyen európai, amerikai férfihez hozzámennének. Lényegében megvásárolható feleségek.
Az itt élő ázsiai lányok, akik itt születtek, magyar neveltetést kaptak, nem különböznek annyira a magyar lányoktól, csak a család fogja sokkal szigorúbban őket. Mondjuk annyira, mint a magyar családok a magyar lányokat 70 éve. Szóval a lány akár ismerkedhet is veled, mert fejben félig magyar gondolkodású, neki nem szokatlan egy magyar látványa, de a családja, szülei, akik még kint születtek, nagyon nem fognak kedvelni és ezt ki is mutatják, nekik csak egy csúnya, perverz, erkölcstelen európai vagy.
Szerintem az alapból itt élők között van esélyed, azok között is leginkább a félvéreknél.
100%-nál nagyobb az esély, hogy a szülők (és lehet ő is) inkább ázsiai párt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!