Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító a fültágító?
Figyelt kérdés
A kérdés lányoknak szól . 18/F a tágesz nem nagy (14mm)2012. máj. 29. 17:32
1/29 anonim válasza:
engem nem taszít, de szerintem egyénfüggő :)
18/L
2/29 anonim válasza:
nekem sem tetszik. de a 14mm-es tényleg nem nagy még. és ahogy az előttem szóló mondta egyéntől függ:)
18/L
3/29 anonim válasza:
Szerintem a leggusztustalanabb dolgok egyike, amit manapság a divatmajmok hordanak.
Bocsi, ha túl őszinte vagyok, de szóba nem állnék fültágítósokkal.
4/29 A kérdező kommentje:
Ez részedről előítéletes és ostoba dolog ...és semmi gond a véleményedet kértem és kaptam
2012. máj. 29. 17:36
5/29 anonim válasza:
Számomra taszító, mindegy hogy mekkora.
6/29 anonim válasza:
Ez nem előítélet, ez csak meglátás.
Ez nem egy olyan dolog, amiről az illető nem tehet, szóval egy pattanásos férfivel nem kezdeni bunkóság lenne, nem tehet róla. Viszont erre a fene nem kényszeríti az embert.
7/29 anonim válasza:
Nekem nem jön be, és részben egyetértek a 3. válaszolóval, de attól még csak ez nem lenne kizáró ok, ha minden más megfelelő :)
8/29 anonim válasza:
"Szerintem a leggusztustalanabb dolgok egyike, amit manapság a divatmajmok hordanak."
+1
9/29 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan... Nem hiszem hogy emiatt ejtenék egy fiút de negatív ponttal indulna...
10/29 anonim válasza:
Én sem azt mondtam,hogy ejteném, esélyt sem adnék, nincs mit ejteni :D
Na jólvan befejezem, mert kiutál innen a kérdező :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!