Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító a fültágító?
Figyelt kérdés
A kérdés lányoknak szól . 18/F a tágesz nem nagy (14mm)2012. máj. 29. 17:32
21/29 anonim válasza:
egyáltalán nem. sőt nekem nagyon bejön :$
23/29 anonim válasza:
Fültágítónál hitványabb, rusnya sz@r nincs még egy a világon!
24/29 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönnek be a fültágítók.Bár a 14mm-es még nem olyan nagy,az még pont belefér,de nagyobb sztem ne legyen.Az már annyira csúnya.://
25/29 Hanariko válasza:
hát nálunk volt egy 12.-es srác (már elballagott)neki egy ilyen óriási volt akkora hogy szerintem körbe se értem volna (mutató és hüvelyk ujjat összeillesztve) és hát... nem nagyon ismertem a srácot, lehetett akár jófej is, de nagyon undi volt ez a fültágítós dolga... aztán egyik haverja is elkezdte, de csak az egyik fülében, na az úgy még rosszabb.
26/29 anonim válasza:
nekem pl az taszító, ha valakinek nagyon lazák az ízületei, és ha kinyújtja a kezét 180°-nál nagyobb szögben hajlik a keze..
ilyen normál méretű fültágítóban szerintem semmi sincs, ismerőseim azt kritizálják, hogy miért van három pár fülbevaló a fülemben, hogy ez undorító..
27/29 anonim válasza:
"nekem 5mm-ig elmegy. utána már taszít. bocsi, nem is azért, mert hogy fültágító, de pl belegondolok h csókolózunk simogatom vagy és beleakad az ujjam a fülébe.. nekem kicsit taszító." megtörtént, szerelmem kiszakította a 20 tágítómat:DDD 17/f
29/29 anonim válasza:
Nekem tetszenek a fültágítók. :D De az valóban idegesítő, mikor ilyen páwákon meg ilyen diszkós majmokon látom... Akkor jó, ha illik az ember stílusához (hc-sekhez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!