Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok hozzá, ha egy fiúnak fültágítója van? :D
Figyelt kérdés
Küldök képet is üziben:D2011. dec. 28. 01:19
1/32 anonim válasza:
szerintem rém undoritó és ilyenkor azon gondolkodom hogy anno Hitlernek nem a zsidókat kellett volna irtania...
20/F
2/32 anonim válasza:
Azon gondolkodnék, hogy vajon van-e süvítő hangja, amikor átfúj rajta a szél.
3/32 anonim válasza:
Akármilyen is undorító. Eltörli a férfiasság utolsó foszlányát is! Bár aki tetet be már rég nem férfi...
4/32 A kérdező kommentje:
ohh:D sokan szeretitek:D
2011. dec. 28. 01:24
6/32 Inkog Nito válasza:
7/32 anonim válasza:
kevés van akinek jól áll:)
akinek jól áll,azzal nincs problémám:)
8/32 papucsállatka válasza:
Úgy tűnik kissebbségben vagyok itt, de nekem tetszik (amíg nem túl nagy; értsd: azért több ujját ne tudja rajta egyszerre áttolni).Mondjuk nekem a (minőségi, ízléses) tetoválások és piercingek is nagyon tetszenek.
23/L
9/32 A kérdező kommentje:
nem mertem végignézni..:D azthittem kitépik a füléből..:D
2011. dec. 28. 01:31
10/32 A kérdező kommentje:
papucsállatka:D pacsit!:D
2011. dec. 28. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!