Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok hozzá, ha egy fiúnak fültágítója van? :D
Figyelt kérdés
Küldök képet is üziben:D2011. dec. 28. 01:19
13/32 anonim válasza:
ez kb olyan dolog,mint a maori tetkó.
egy maorin jól néz ki,de ha te is ki vagy varrva törzsi jelekkel és nem érdemelted ki,akkor ha új zélandra tévedsz és meglátják,akkor kinyírnak.
szóval ha nem vagy esőerdei törzs tagja,akkor minden szempontból hamis és felesleges a fültágító.
14/32 anonim válasza:
Az a videó mekkora ge*iii D:S:D:SD:AD:SAD:SDA:SDA
Mekkora oltás már!!! Beleakasztasz egy Audi lakatot a csávó fülébe és elhajítod a kulcsot :DS:AD: Na azt szedd ki haver! :D:D:D:D
16/32 A kérdező kommentje:
12. hozzászóló:DD b*zi-e vagy?:D
többiek:DD nem értem h miért nem szereti senki a tágeszt..:D ízlések és pofonok:D
2011. dec. 28. 01:47
17/32 anonim válasza:
mindenféle fűltágító undorító! Főleg amikor már z 50-es átfér rajta! A máik az, hogy értelme sincs.
18/32 A kérdező kommentje:
jó.. a nagy az tényleg gusztustalan.:S de ami nekem van szerintem az még pont elfogadható..xd
2011. dec. 28. 01:51
20/32 A kérdező kommentje:
fujj.:S azért nem vagyok ennyire elvetemült..
2011. dec. 28. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!