Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket mi fog meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mi fog meg egy lányban? Lányok! Titeket mi fog meg egy fiúban?

Figyelt kérdés

Külső, belső értékek egyaránt. Kort is kérek!

17/F

2012. máj. 28. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
kecses, nőies elegáns külső. Vidám, kedves jószívű, hűséges belső.
2012. máj. 28. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeretem ha egy fiú humoros és közvetlen,udvarias és megértő.Külsőleg nem árt ha ápolt:)18/L
2012. máj. 28. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
jó a teste, jó a melle, jó a segge, jó az arca, meg normális.
2012. máj. 28. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hűséges szerető társ, hülye kényes pics@k kizárva, legyen humora, szexben legyen bevállalós, és nem finnyás. Külsőre elég, ha üti azt a mércét amit én felállítottam. Ne legyen zombi, azt se bánom ha kis felesleg is van rajta, bukok a fincsi nagy popsira. :D
2012. máj. 28. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
melle
2012. máj. 28. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Legyen a srác magas(mert én is magas vagyok),ápolt, ne legyen sovány és metroszexuális. A belső tulajdonságokat tekintve legyen udvarias, kedves, közvetlen, jó humora és intelligens.
2012. máj. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!