Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen leszólítás még bejön a mai csajoknál?
arra gondolok, hogy pl discoban odamenni egy csajszihoz, szia...nagyon jól nézel ki, nagyon szexi vagy. :)
pl nyitásnak....nemtudom...:/
bátortalan voltam megtenni ezt a lépést most, féltem ,hogy elhajt.
ésakkor ha vevő lenne erre, akkor már:
táncolunk? :)
iylesmi még bejöhet egy csajszinál..akivel teszem azt előtt már szemezgettünk, és pár mosolyt is kaptam? :)
20/F
áhhh vad idegenül emghívni a csajt?!!!
ingyen piát, ugyis elfogadja mindegyik...hülye lenne ha nem...XD aztán utána meg közölné ,hogy amugy ő a pasim..XD
csajtipustól függ, illetve attól milyen stílusban adod elő, de egyetértek az előző sráccal, az szerintem is jobb :)
18/L
ja, és nem az ingyen pia miatt, így hozzátenném :"D de akármit is csinálsz, lehet hogy felszedősnek vagy egyéjszakásnak fog tűnni xD hááát hajráá :D
előző vagyok
háháhááá ez a plüssmacis nagyon naggygyyy!!!!! xĐĐĐĐĐĐĐ
nehogy elsüssem egyszer..xD
felszedősnek? egyéjszakásnak?
hát basszus, miért, vadidegen csajszival hogyan ismerkedjek?!!!
baráti körböl egyszerű, mert van mégiscsak valami alap...de egy olan csajszi, akivel semmi közös dolog nicns így elsőre..:/
szóval nem az a lényeg, hogy mit, hanem hogy hogyan mondom?!
hogy érzed magad?!
iylen egyszerű lenne?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!