Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört?! Csajok most ez mi volt?!
Disco. Táncolunk haverral, kinéztem egy csinos csajszit a tömegből. Közelebb mentünk. Elkezdtem vele szemezni....meg iylenek.
de olyan volt a csaj, hogy rámnézett bele a szemembe, és már el is kapta a tekintetét...:/ sem egy mosoly, se egy akármi "jel" re vártam volna bármi....
és végig ezvolt, hogy szemezünk, és ő csak egy pillanat mulva már el is kapja..és sme mosoly, se semmi..:/
nemnagyon értettem...
mert 2 eshetőség szokott lenni, ha én flörtölök:
vagy megutál a csaj, de nagyon
vagy bejövok neki.
a kettő közt,ohgy talán, meg így ugy amugy, sosincs.
de iylen szituban még tényleg nemvoltam, hogy se egy kis mosoly ,se semmi, dehameg nemjövök be neki, akkor minek kereste a szemkontaktust is velem, és probált ugy helyezkdni, hogy közel is legyen hozzám a tánctéren....
bocsi, a hibákért, most ébredtem..:D
20/F
az lehet, mert vagy 3 órán keresztül nemhagytam neki életteret...#ĐĐĐ így bámulás terén...
de mondom ,azért nem léptem, mert egy k*rva kis huncut mosoly sem volt...semmi..:/
de nem mosolygott:D
ugyhogy gyerunk vissza es menj oda hozza,adj neki egy kisfröccsöt,azt szeretik (Y)
Szia!
Mintha magamra ismertem volna.... Annyi a lényeg, hogy szerintem a lány zavarban volt. Én is olyan vagyok, hogy rá nézek az illetőre és annyira magával tud ragadni, hogy mosolyogni már el is felejtek. ( De ez komoly. ) Mivel ti először találkoztatok, szerintem neki úgymond ennyire futotta. Azaz, ha valóban tartotta veled a szemkontaktust, akkor várta, hogy odamenj.:)
tartotta, de nemsokáig..egy kcisikét, cska majdemgint elkapta a tekintetét...de utána ismét szemeztünk, majd megint elkappta...:/ XD
nemtudom mi lehetett...bánom, nagyon, hogy nem mentme oda..:/
Én is ilyen vagyok, mint a 22:41-es hozzászóló, én is magamra ismertem. Szerintem is várta, h kezdeményezz.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!