Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy sokat csalódott férfinél elérni ezt? : )
Van egy barátom, elég sokat csalódott a nőkben és most fél mindentől ami a párkapcsolattal kapcsolatos. Hogyan tudnám elérni, hogy teljesen megnyíljon nekem és megértse, hogy nem minden nő olyan szemét aljas disznó, mint azok akikkel összehozta eddig a sors? Én többet szeretnék, szerintem ő is, mert mondta régen, hogy nagyon gondolkozik... Tudom, hogy amúgy tetszem neki, vonzódik hozzám.
Én mondtam már neki párszor, hogy nem minden nő olyan szemét és biztosítottam róla, hogy én sose tudnám kihasználni, stb...Mit tehetnék még?
22 évesek vagyunk mindketten.
Ez nem általánosítás, ez tapasztalat.
Kapcsolat kezdetén minden szép és jó, ígérget mind 2 fél a másiknak fűt-fát, idővel meg mikor elég sokat együtt vannak akkor ismerik csak meg igazából egymás személyiségét, ami nagyon sok esetben inkább rémisztő mint vonzó. Persze vannak kivételek 10 000 ből 1 kb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!