Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú mindig azt akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú mindig azt akarja elérni, h nevessek, h mosolyogjak, akkor lehet h szeret?

Figyelt kérdés
Meglepően kedves velem,és próbált megnevettetni amikor rossz passzban voltam. Azt szeretné,ha mindig mosolyognék, sőt egyszer mondta is,h szereti ha mosolygok. Még csak flörtölgetünk, soha nem mondott ilyen gagyi dumákat h szeretne ,de a tetteiben az nyilvánul meg h nagyon is kedvel, talán szeret?

2012. ápr. 4. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki, szépnek talál
2012. ápr. 4. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy pedig nem szereti a búval b@szott arcod látni
2012. ápr. 4. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
na ja, nekem is van aki mondja hogy nevessek stb. mégsem akar tőlem semmi többet, mint barátság
2012. ápr. 4. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mindenkit felvidítok és meg nevettetek/mosolyogtatok. Szeretem látni, hogy az emberek mosolyognak és boldogok, és ezért többnyire mindent megteszek. Szerintem nem igazán jelent semmit. Én imádok bohóckodni másoknak, és mindig bejön.:DD

16/L

2012. ápr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!