Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudom elérni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elérni, hogyha ő hívott el?

Figyelt kérdés
egy srác elhívott, hogy találkozzunk ismét, amikor a múlt héten egy baráti társaságban szórakoztunk. volt már ilyen máskor is. most megbeszéltük, hogy találkozunk hétfőn, az ő ötlete volt, ő hozta fel, nem én. nem beszéltünk meg semmi konkrétat, ezért tegnap megpróbáltam felhívni, mondom mégis én is csináljak valamit, hogy látszódjon bennem a hajlandóság. kétszer hívtam, két külön időpontban, egyszer sem vette fel a telefont, és az sms-re sem válaszolt... ez mi? meg miért? ha már nincs kedve, rendes felnőtt ember módjára is megmondhatná, nem vagyunk már gyerekek... mondjak le akkor róla?
2012. márc. 25. 10:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Közben kijózanodott.
2012. márc. 25. 10:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Még nem józanodott ki.
2012. márc. 25. 10:21
 3/17 A kérdező kommentje:
:P találkoztunk már máskor is külön, akkor nem volt ilyen probléma, hogy nem tudtam elérni...
2012. márc. 25. 10:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Engem volt már hogy 2 napig nem lehetett elérni.
2012. márc. 25. 10:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha hithű zsidó, akkor nem telefonálhat szombaton. :)
2012. márc. 25. 10:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy magamat sem tudtam elérni. De aztán kijózanodtam.
 7/17 A kérdező kommentje:
utolsó, erre nem is gondoltam :D de nem az amúgy x)
 8/17 anonim ***** válasza:
Lemerült a telefonja és nem találja a töltőt.
2012. márc. 25. 10:31
 9/17 A kérdező kommentje:
kicsöng a telefon:D de most komolyan csak ilyen technikai hibák merülnek fel? az nem lehet, hogy meggondolta magát?
2012. márc. 25. 10:42
 10/17 anonim ***** válasza:

1. nincs nála a telefonja., várj 2-3 napot, ha az sms-edre akkor sem válaszol, akkor felejtős.

2. Nyugi, 55 éves pasi is lépett le szó nélkül a nagynénémtől...ő se volt már óvodás, de így nem kellett magyarázkodnia, csak lelépnie, gerinctelenül...

2012. márc. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!