Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elérni, hogyha ő hívott el?
Figyelt kérdés
egy srác elhívott, hogy találkozzunk ismét, amikor a múlt héten egy baráti társaságban szórakoztunk. volt már ilyen máskor is. most megbeszéltük, hogy találkozunk hétfőn, az ő ötlete volt, ő hozta fel, nem én. nem beszéltünk meg semmi konkrétat, ezért tegnap megpróbáltam felhívni, mondom mégis én is csináljak valamit, hogy látszódjon bennem a hajlandóság. kétszer hívtam, két külön időpontban, egyszer sem vette fel a telefont, és az sms-re sem válaszolt... ez mi? meg miért? ha már nincs kedve, rendes felnőtt ember módjára is megmondhatná, nem vagyunk már gyerekek... mondjak le akkor róla?2012. márc. 25. 10:19
11/17 anonim válasza:
Ellopták a telefonját és a tolvaj nem vesz fel női névtől hívást, mert meleg
12/17 anonim válasza:
Hívj fel engem, én felveszem! :)
13/17 anonim válasza:
A szobában hagyta a telefont... pl tölteni. Némára állítva. És mivel épp rettentően fontos dolga van (villanyt szerel, anyukája születésnapjára süt tortát, vagy mittudom én), ezért nem jutott eszébe, hogy nincsen nála.
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
14/17 anonim válasza:
De ha már hétfőn hívta, ma meg vasárnap van...és sms-re se válaszol...
15/17 anonim válasza:
Előbb utóbb csak kiderül, hogy miért nem vette fel. nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Ilyen esetben meg szerintem felesleges hívogatnod, hiszen, úgyis visszahív, ha ráér, vagy észreveszi ,hogy kerested. De ha van 6-7 nem fogadott hívása és pár smse tőled, az... kínos lehet :P.
16/17 anonim válasza:
ma 12:52: holnap, azaz hétfőn találkoznak, szóval még nem telt el annyi idő.
17/17 A kérdező kommentje:
2szer hívtam szombaton, egy sms-t írtam pénteken este. nem szokásom mások agyára menni :D
de amúgy ma már beszéltünk, állítása szerint melózott egész nap.
2012. márc. 26. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!