Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ha megismertek egy 22-éves fiút és tetszik is meg minden, meglepődnétek ha a fiú azt mondaná hogy még szűz? Csalódott lenétek? F/22
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 10:27
4/8 anonim válasza:
Én már voltam szűz férfival,de őszintén szólva többet nem szeretnék.Ha 20 lennék nem csalódnék,de 25 felett igen ...
5/8 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék neki.
24/N
7/8 anonim válasza:
Én nagyon furcsának tartanám, hogy szűz, nem szeretnék első lenni neki.
Valami baj lehet vele, ezt gondolnám.
És az ilyen sokáig szűz fiúk elég kisajátítóak, nem valami lazák, nem elég férfiasak számomra.
21/L
8/8 anonim válasza:
21 éves fiú vagyok és szűz.
na?
pfffffffffff még, hogy nincs általánosítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!