Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek az baj hogyha én 13 vok, és aki tetszik nagyon az 16 éves éves és már nem szűz?
Én 23F vagyok, de 1mikor 16 voltam a saját koromban "kapirgáltam".
Van benne rizikó, mert ha tovább akarná mélyíteni a kapcsolatot, amit te meg esetleg ha nem szeretnél - remélhetőleg - akkor egy komoly kudarcnak teheted ki magad. Várj még egy évet, s akkor pasizhatsz, de a korkülömbség ne legyen töb mint max 3 év.
Ez csak tanács, de fogadd meg.
Járni még járhattok...csak ésszel!!!
Szerintem nemkéne. Legalábbis sztm egy 16 éves fiú már legtöbb esetben nem csak simán járni akar valakivel... ha érted mire gondolok.
Éshát reményeim szerint még szűz vagy, és az a 16 éves csávó aki már nem szűz, csak kivételes esetben (pl. ha nagyon szerelmes LENNE beléd, akkor) bírná ki szex nélkül:D Így viszont, egyhamar oda lenne az ártatlanságod, ami még 14 évesen is korai lenne. És szerintem is jobb lenne 14-15 éves fiúkkal járnod, csakhogy tapasztalatokat szerezz, mert ilyen korban nem hinném h sűrűn közrejátszik a szerelem:D (mármint 13-14 éves korban)
Viszont ez csak az én véleményem:D ezek után, Te döntöd el, hogy egyes dolgokban egyetértesz e vagy sem:D (:
16/L
13 évesen még korai ennyivel idősebbel kezdeni! Egészen mást szeretne tőled, mint te tőle - főleg, ha már nem szűz.
Később viszont nem lesz gond, ha a fiú néhány évvel idősebb. Kicsit lassabban érnek.
Már modnogatom magamnak egy idelye h várni várni..de oyln nehéz :( mert már egy éve tetszik és azóta mondom magamnak..:( de akk várok még egy évet vagy felet. :D
Mert az a baj velem h mér szeretnék igy "társat+ de ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!