Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lexxii kérdése:
Hogyan találom meg?
Figyelt kérdés
Egyiknap kinn voltunk motoros találkozon és volt egy gyerek aki OSZTRÁK-MAGYAR versenyző és csinált egy bemutatót is..a végén mindenki oda ment hozzá fényképezkedni...de én nem mertem..mert ott voltak a szülei..de kilestem hogy a kocsi merre megy ..de csak annyit tudtam meg hogy a focipályánál le kell kanyarodni...másnap nővéremmel és a legjobbarátnőmmel 3 óráig kerestük a focipálya utánni összes házat..elméletben meg is találtuk..de nem 100%..fb-n nem találom..és annyira belé szerettem..hogyan találhatom meg.?2012. máj. 28. 09:46
1/2 anonim válasza:
Barátok, ismerősök akik ott voltak?
Másként ez a hajó elúszott.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát a mostoha báttyám...elég sok mindent tud róla..de félek h le venné belőle.:|
2012. máj. 28. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!