Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek ezzel a Webrandival?

Figyelt kérdés

Szóval, egy nemlétező lány nevében írtam az én ismerősömnek.

(Tudom hogy nem szép dolog)))))

Most mit tegyek? Randizni akar! Telefonálni akar!

Honnan szerezzek egy lányt aki átvenné a kapcsolatot vele??!

Segítség!

Megtehetném hogy egyszerűen nem válaszolok, de nem akarok kicseszni vele!...

2009. jún. 29. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Hát már eléggé kicsesztél vele. Mond el neki az igazat, de ha úgy gondolod, ezzel elveszítheted örökre az ismerősöd bizalmát, akkor hagyd és ne jelentkezz neki a nemlétező lány nevében.

L, 18

2009. jún. 29. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
mond azt neki hogy néma vagy és nem tudsz beszélni...(max.msn)telefon letudva.hát a randi...bérelj egy örömlányt,és mond a csajnak hogy találjon vmi olyat a srácban ami nem tetszik és nem fognak többet találkozni.tudom,lelkileg nem a legjobb,de így talán nem fog kiderülni.(vagy mond meg a haverodnak hogy azt hitted április elseje van)
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Drágám, pont akkor cseszel ki vele, ha folytatod a hazudozást.
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Az már megtörtént, csak úgy tudod korrigálni, ha tovább hazudsz? No, abba aztán jól bele lehet gabalyodni. Szerintem jobb az, ha a teljes igazságot semmiképp sem akarod megosztani vele, ha a "nemlétezőként" lerázod, megmondod, hogy találkoztál valakivel és jelenleg nem aktuális a randi, mert kettőt egyszerre nem bolondítasz.
2009. jún. 29. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
na jó...a némaság baromság volt....azt hagyd ki:D
2009. jún. 29. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez aranyos: "nem akarok kicseszni vele." De hát már megtetted!:) Mi volt a célod ezzel a játékkal? Én is csináltam ilyet (természetesen nem vagyok böszke rá), de nekem volt vele célom, és hamar le is zártam a játékot úgy, hogy elmondtam őszintén mindent.

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne keveredj mélyebben bele ebbe a hazugságba, hanem mondd el az igazat. Nem szabad ilyesmivel szórakozni. Emlékszem, velem is eljátszotta valaki, és kicsit belezúgtam a nemlétező srácba. Rájöttem, hogy színjáték, de mégis akartam hinni, hogy létezik és odáig voltam érte. Olyan űrt éreztem utána, hogy szörnyű. Ezért mondom, hogy inkább vess véget ennek őszinteséggel.

2009. jún. 29. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Már kicsesztél vele. Szerintem nem kéne tovább tetőznöd a dolgot azzal, hogy keresel 1 lányt aki átvegye a kapcsolatot.

Ha semmiképp nem akarod bevallani neki, hogy mit tettél akkor ne írj neki vissza, vagy valahogy szépen add a tuttára, hogy nem érdekel vagy, hogy van barátod...

Tényleg nem szép dolog...

2009. jún. 29. 21:48
 8/11 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:43

Nem tudom ki vagy de KÖSZIIIIIIIIIII!!!!! :):):):)

Örömlány! :D KÖSZÖNÖM!

köszi köszi köszi !!!!!!

Ez egy 100% ötlet!

Azt megfizetem utánna elhúzza a csikot és így nem bántom meg az ismerősöm! :)

Hálás Köszönet!

2009. jún. 29. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát én nem szeretnék az ismerősöd lenni... ti srácok?
2009. jún. 30. 03:29
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezőnek: egy bunkó kis köcsög vagy, remélem nem voltam nagyon sértő. Nem szeretnék a "barátaid" közé tartozni. Szerintem azt sem tudod, mit jelent a barátság, kiáncsi lennék, hogy ehhez a csöoonyi észhez hány év társul.
2009. jún. 30. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!