Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 evesen hol es hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 evesen hol es hogyan tudnek ismerkedni 15-17 ev kozotti lanyokkal?

Figyelt kérdés

Diszkoba meg ien bulizos helyekre nem jarok, es mostansag keveset jarok ki haverokkal.

16/f

2012. máj. 27. 21:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Suli, net, könyvtár, buszmegálló, közért, park, stb.
2012. máj. 27. 21:24
 2/16 A kérdező kommentje:

Neten nem igazan szeretem, nem nagyon tudok annal tovabb eljutni egy csajjal h szia meg mizu.

A buszmegaloba egy kicsit furcsa lenne nem?

2012. máj. 27. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Jah, lehet. De próbáld meg, hogy szemezel az egyikkel akit mondjuk gyakran látsz a buszon és ha úgy látod, hogy van esélyed, akkor menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy oda ülhetsz-e mellé.
2012. máj. 27. 21:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez igy ok. szoktam szemezodni a buszon csajokkal. De miutan mondjuk meleulok beszelgessek vele? Mirol? Ez az ami gondot jelent nalam.
2012. máj. 27. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:

buszmegállóba odamész és megkérded: Te is a vonatra vársz?

A hatás nem marad el, próbáltam :P

2012. máj. 27. 21:54
 6/16 A kérdező kommentje:

Ezt majd kiprobalom.

De ha minden regel latom a csajt es o is engem es mar tudom hogy meik buszal szokott nenni akor mar ezt nem kerdezhetem

2012. máj. 27. 22:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Neten hol lehet ismerkedni? es hogyan azt??
2012. máj. 29. 07:41
 8/16 Anonymus Dante válasza:
vagy rákóczi tér
2012. máj. 30. 22:22
 9/16 anonim válasza:

Ez a vonatos tiszta jó.:) Egyszer tőlem is megkérdezhetné valaki...:)

Neten úgy tudsz ismerkedni,hogy keresel társkereső oldalakat,vagy pedig írsz valakinek facebookon..ennél mi sem egyszerűbb.:))

14/L

2012. jún. 2. 18:40
 10/16 A kérdező kommentje:

Facebookon annal tovabb nemnagyon jutottam el hogy szia, micsi.

De van olyan csaj akit neten ismertem meg es orakat is tudunk beszelgetni csak sajnos mesze lakunk egymastol

2012. jún. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!