Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok a nagyon nyomulós csajokról?
áh, egonövelős jah :D
meg ha tetszik nagyjából akkor lehet belőle randi :D
f18
Csak végig kellene gondolni. Egyszerű ez mint az 1x1. Egy igazi nő a szépségével hódít, van tartása, és ostromozzák ezerrel a pasik. Többnyire van barátja.
Mikor nyomul egy csaj? Ha a kutyának sem kell. Te meg ostoba vagy, ha egy ilyennel egyáltalán szóba állsz! Bár a lúzer szüzeknek talán mindegy. xD
Van egy lány, aki így viszonyul hozzám, de ő emellé elég nyíltan fel is vállalja, hogy kb. álompasi vagyok neki. Nem igazán tudok vele mit kezdeni, mert valamiért egyszerűen képtelen vagyok érzelmeket táplálni iránta, valószínű pont azért, mert nincs benne kihívás. Egy olyan meccs, amit le sem kell játszani, már megnyertem.
Szeretem, ha egy nő egyértelműen kinyilvánítja a szimpátiáját, de egy szint után nálam már inkább taszító. Amikor egyértelművé válik, hogy mindegy mit csinálok, ő akkor is imád és akar, akkor nincs kihívás, elveszik a varázs. Olyan lagymatag az egész.
Hogy hosszú kapcsolatra érdemesek-e, azt nem tudom, mert sokáig nem tudtam az illetővel együtt lenni, mással meg nem volt még ilyen tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!