Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan hülyék a lányok! Nem?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, az első randi előtt állunk (mondjuk számomra még az is kérdés, hogy randi lesz-e). Egy kicsit "húztam", hogy lehet, hogy 15 centivel alacsonyabb vagyok nála, ennek annyira nem "örült". Telefonon megkérdeztem, hogy miért szomorodott el, erre hebegett-habogott, és kb. még ő nézett idiótának, hogy ezt magyarázni kell... Nem az számít, hogy normális vagyok-e? Fényképek alapján szerintem nem tart nagyon csúnyának, mit számít, milyen magas vagyok?! Főleg, hogy nekem még mindig nem egyértelmű, hogy egyáltalán sima találkozó vagy randi lesz-e?2012. máj. 25. 17:01
11/13 anonim válasza:
Már hogy lenne mindegy. Elég gyerekes dolog ilyesmivel szívatni. Mégis mit vártál, ha már látatlanul is becsapod meg teszteled...
Egy biztos: minden találka randi...
25/N
12/13 A kérdező kommentje:
Minden találka randi? Tehát akkor biztos lehetek benne, hogy "randizni" fogunk, és nem csak "találkozni"?
2012. máj. 28. 12:02
13/13 anonim válasza:
Igen, biztos lehetsz benne.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!