Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan hülyék a lányok! Nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan hülyék a lányok! Nem?

Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, az első randi előtt állunk (mondjuk számomra még az is kérdés, hogy randi lesz-e). Egy kicsit "húztam", hogy lehet, hogy 15 centivel alacsonyabb vagyok nála, ennek annyira nem "örült". Telefonon megkérdeztem, hogy miért szomorodott el, erre hebegett-habogott, és kb. még ő nézett idiótának, hogy ezt magyarázni kell... Nem az számít, hogy normális vagyok-e? Fényképek alapján szerintem nem tart nagyon csúnyának, mit számít, milyen magas vagyok?! Főleg, hogy nekem még mindig nem egyértelmű, hogy egyáltalán sima találkozó vagy randi lesz-e?
2012. máj. 25. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én se szeretnék járni olyan sráccal, aki nálam 15 centivel alacsonyabb. Egyszer randiztam egy nálam 1-2 centivel alacsonyabb sráccal, és már az is elég fura volt.
2012. máj. 25. 17:07
 2/13 anonim ***** válasza:
hány cm vagy ?
2012. máj. 25. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
basszus hát 15 cm az azért 15cm :/ a barátom jóval magasabb tőlem és én sem tudnám elképzelni, hogy alacsonyabb pasival legyek... mikor 15 centis magassarkút veszek, még akkor sem vagyok tőle magasabb :P tudod, egy csajnál ez is elég sokat számít ;)
2012. máj. 25. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem az alacsonyabb is tetszik:)
2012. máj. 25. 17:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint -ha ilyeneken izgul-, akkor randira készül? 186 vagyok amúgy.
2012. máj. 25. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem az, hogy hülye.
2012. máj. 25. 17:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy 201 cm magas lánnyal készülsz randizni?

Ne viccelődj ilyenekkel. A legtöbb lány elég hülyén érezné magát egy nálánál 15 cm-vel alacsonyabb pasi mellett. Te férfinak éreznéd magad egy 2 m csaj mellett? Az esetleges támadók tőle rettennének meg, nem tőled.

2012. máj. 25. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz ha valaki csak akkor érzi magát férfinak, ha nála alacsonyabb nővel van együtt.
2012. máj. 25. 18:16
 9/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy magasabb vagyok nála... csak szívattam, kíváncsi voltam, hogy reagál.

Értem, amit mondtok, de még nem is találkoztunk, nincs járás, csók, stb, semmi, szóval nem tökmindegy, hogy milyen magas a másik? :)

2012. máj. 25. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagy vagy haver,ha ilyenekkel szivatózol... :D

Ha randi lesz,gondolom megleped az igazi méreteddel =))

Ha ezt Ö jól értelmezi,akkor még bármi lehet...

2012. máj. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!