Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy randira milyen autóval megyek?
férfi kérdezi
Gáz lenne egy 1995-ös renault 19-es? Persze, arra ügyelek hogy ki legyen takarítva.
Egy normális nő ezzel baromira nem foglalkozik.
Az én páromnak még jogsija sincs, az előzőnek meg egy Zsigája volt. :D
Ha egy nő a kocsid alapján ítél meg, akkor gyorsan koptasd le, mert csak a pénzed kell neki!! 25L
Szerintem, a csajok többségénél ez a típus a "van egy piros kocsija" kategóriába esik. Vagyis, ha nem feltűnően lerobbant/rozsdás/horpadt, akkor nem gáz.
Bár, nem mindegy, hogy mondjuk egy 20 éves örökölte meg a régi családi kocsit, vagy már dolgozol 15 éve, és egy 30 körüli nőt akarsz felszedni...
"Az autó állapota kiváló, gyakran van karbantartva."
Akkor indíts ezzel a szöveggel: "elhoztam ezt az öreg verdát, örülnék ha vetnél egy pillantást a jó karban lévő dugattyúira."
Hm az én párom gyalog jött az első randira...elgondolkodtam rajta, h lehet kiröhögöm és otthagyom...(v mire gondolsz???)
Normális vagy??? Tökmindegy mivel mész, csak legyél jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!