Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajozós szövegeket használtok?
írjátok le
pl.:Bocsi ,de túl csinos vagy ,hogy ne ismerkedjünk meg!
az előző vagyok
ami fontos, hogy ha beszélgetni kezdesz vele, akkor a kérdéseid NE eldöntendő kérdések legyenek. mert arra mi a válasz: igen vagy nem. így elég semmis, unalmas lesz a beszélgetés. kérdezz úgy, hogy: milyen, miért, mikor, meddig, mióta, hogyan, kivel...szal úgy hogy klassz kis kifejtős válaszokat tudjon rá adni.
megint én :D
most komolyan...milyen nő az aki az utcán ismerkedik??
de ez már nem az én dolgom. szóval...az utcán meglátsz egy nagyon csinos nőt/lányt amint éppen pl várja a buszt. odamész hozzá, ilyenkor bármilyen kis kamuindok jó, a lényeg, hogy beszélgetést hozz ki a helyzetből. például megkérdezed, hogy mennyi az idő. erre elmondja, te meg megköszönöd. igen ám, de itt nem húzol el tőle, hanem ott maradsz és elmeséled hogy annyira siettél, hogy otthon hagytad a telód. elmondhatod hogy hová igyekeztél annyira, megkérdezheted hogy ő hová megy. ha nem siet, elhívhatod valahová kávézni, italozni, vagy csak leülni valahová. felajánlhatod hogy megvárod vele a buszát. ha minden jól alakul, akkor megmondod neki hogy mennyire örülsz hogy találkoztatok és hogy szeretnéd újra látni valamikor, persze csak ha ő is akarja. és itt megkérdezed hogy megadja-e a számát. ha véletlenül nemet mond, akkor add meg neki te a tied, hátha meggondolja magát és majd hív. ennyi.
úgy látom sok kérdésed van, írhatsz privit ha gondolod :)
utcán ne akarj ismerkedni. személy szerint engem kifejezetten idegesít, és nem értem az ilyesmit.
ismerkedj az olyan szórakozóhelyeken, az interneten, a baráti körödben is biztos vannak lányok, vannak erre helyek, lehetőségek. az utca nem az.
ja és az iwiw sem..
az ismerőskeresést úgy kell érteni, hogy azokkal az emberekkel veszed fel a kapcsolatot akiket ismersz. :)
Nekem mondjuk biztos vmi vicces csajozos duma jönne be. :D
De leirok neked párat :D
- Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?
- Ne szólj semmit, fel vagy szedve!
- Ne haragudj, meg tudnád mondani, hogy írják a telefonszámod?
- Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el itt még egyszer?
- Összetört az autóm, nem tudsz egy Ferrari-szerelőt?
- Szeva, kéne a testem mi?
- Te pont úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig már két barátnőm volt.
- Sokat gondolkoztam, és úgy döntöttem, hogy jobb lenne, ha nem lenne köztünk semmi...se ruha, se levegő...
- Ha haza kisérlek, megtartasz?
- Ne haragudj, meg tudnád mondani hogy irják a telefonszámod?
- Vállalkozó vagyok... Ma estére bevállallak!
- Milyen érzés a buli legszebb csajának lenni?
- Kebelbarát vagyok... főleg a te kebleid barátja szeretnék lenni.
- Olyan formás domborulataid vannak. Te vagy a görbék halmaza aki egy egyenest felállít!
- De szép vagy! És a ruhád...!Szépen mutatna a szobám padlóján.
- Szeretnél fogyni? A szex 1000-1500 kalóriát éget el!
- Nem lehetne téged receptre felíratni?
- Ugye Te vagy a szülinapi ajándékom????!!
- Elveszítettem a telefonszámom, kölcsönadnád a tiéd...
- Megsimogatnál a szempilláddal?
- Szia! Ne haragudj, Te vagy az igazi?
- Szerinted mit tennék, ha megcsókolnál?
- Mi lenne, ha elmennénk hozzám és megszabadulnánk ezektol a nedves alsóneműktől?
- Szia! Vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel!
- Akarsz nálam reggelizni?
Ezek se rosszak :D
Valaki azt írta,hogy buliban menj oda hozzá egy üveg itallal,és kínáld meg.
Na...
1. Tuti nem fogadnám el,mert akármit beletehettél...hisz idegen vagy
2. Ezzel már ellenszenves is vagy,és gyanús,mert ugye ki meri meginni...
3. Ha olyat hozol amit nem szeretek,akkor felesleges pénzkidobás volt.
Csodás a kisugárzásod! PAksról jöttél? :)
Ez jóóó :D xD (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!