Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen csajozós szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csajozós szövegeket használtok?

Figyelt kérdés

írjátok le

pl.:Bocsi ,de túl csinos vagy ,hogy ne ismerkedjünk meg!

2009. jún. 29. 12:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
ezek nem jönnek be a csajoknak egyéniségnek kell lenni,meg jó humorúnak, kedvesnek,és akkor minden simán megy, de az olyanra amit te írtál az nem jön be senkinek.Mondjuk nekem a pasim anno azt mondta:"erotikusan buja szád van.."na mondjuk ez eredeti, nem hallottam mástól, kész voltam mint a twin peaks..:D sok sikert..
2009. jún. 29. 12:25
 2/27 A kérdező kommentje:
Akkor hogy szólítsak le egy lányt???
2009. jún. 29. 12:28
 3/27 anonim válasza:
91%
ezek a csajoknak nem jonnek be ha 1 kicsit is tetszel neki észrevesz de ha már mindent megtettél és erre van szukseged hat.. szerintem felejtsd el... szerintem:)
2009. jún. 29. 12:30
 4/27 anonim ***** válasza:
49%
jó a segged, kő kóla?
2009. jún. 29. 12:30
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell leszólítani, de egy nőhöz közeledni kell, nem csak úgy bele a közepébe, hogy járunk he?:D
2009. jún. 29. 12:32
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

ne használj csajozós szövegeket. nevetségesek, és idegesítőek. még csak nem is viccesek. az ilyen szövegek a tényleg nagyon s.ggfej csajoknak jönnek be...:D

azt mondj egy lánynak ami eszedbe jut, és ami TE vagy. ne betanult hülyeségeket.

2009. jún. 29. 12:33
 7/27 A kérdező kommentje:

a hogy szólitsam le alatt azt értem hogy hogyan szóljak neki

mert az elég izé lenne ha ugy ode megyek hozzá és:

-Helló!

-Helló!

-Jó napunk van ugye?

-Aha.

2009. jún. 29. 12:36
 8/27 A kérdező kommentje:
és ennyi
2009. jún. 29. 12:37
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

buliban/kocsmában meghívod egy italra. de úgy kínálod meg, hogy alapból ott van nálad az üveg/ital/koktél és odaadod neki. ha pl külön asztalnál ültök akkor hívd át a ti asztalotokhoz. innen már nyeregben vagy. megkérdezed, hogy mióta jár erre a helyre, aztán mesélsz neki te egy kicsit...és már beszélgettek is ;)

az ilyen betanult csajozós szövegeket pedig azonnal felejtsd el. egyrészt már mindenki ismeri őket, unalmasak, nem eredetiek. még csak nem is lehet ezeket komolyan venni...

2009. jún. 29. 12:42
 10/27 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk az utcán van???
2009. jún. 29. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!