Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti első látásra szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti első látásra szerelmesek lennétek egy ilyen lányba?

Figyelt kérdés

Illetve már bele szerettetek? Eddig engem leszámítva mindenki aki látta egyből belehabarodott.

Tényleg annyira jó nő?

[link]

2012. máj. 24. 03:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" elvált, tehát szabad, nincs férnél."

Férjes asszony, mi?:D Döntsd már el. :D

2012. máj. 24. 23:59
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem az. Nincs férje.

De annyi kérője van hogy kicsi az esélyed nála...

Persze próba szerencse.. :D

Gondoltam hogy teljesen oda vagy érte. :D :D

2012. máj. 25. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok:D sajna nem vagyok leszbika:D csak felfigyeltem erre az önellentmondásra:)
2012. máj. 25. 01:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Ő 43 éves?!
2012. máj. 25. 08:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Hmmm, de ha fiú lennél nem menekülne a szerelmes szívedtől. :)))

Igen ő 43 évesen ilyen szép. Ezen a képen meg sem látszik a kora.

2012. máj. 25. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem, hogy ha pasi lennék, beleszeretnék. Az én ideálom olyan lenne mint én. Hosszú fekete haj, fehér bőr, vörös ajak, zöld szem és fiatal..

Szerintem a képen szereplő nő kampányol magának, hogy pasit szerezzen..

2012. máj. 25. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, de én inkább 50 körülinek nézném.

Anyám 2 évvel fiatalabb Gabriellánál, és ő tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál.

Nem, nem vagyok féltékeny. :)

2012. máj. 25. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Elsőlátásra belehabarodtak? :OO Ez a nő nem 43 évesnek néz ki inkább 50-nek.Hát furcsa izlésű ismerőseid lehetnek..
2013. nov. 7. 14:23
 19/19 anonim ***** válasza:
ez hol 43, te be vagy szívva? és hol LÁNY? jézusom...max 30ig lehet lelányozni valakit, utána nő, de ő meg inkább már bocs, de a kora miatt asszony, és nem fiúk fognak beleszeretni hanem papperek :D nyilván 50 és 60 közt van, szemmel láthatóan a klimaxon is túl, miben vagy már istenem
2014. febr. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!