Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év feletti férfiak! Hogyan lehet nálatok a csak szex dologból párkapcsolatot csinálni?
Nem rég jöttem rá, hogy csak ezt várja tőlem egy férfi ismerősöm. Csakhogy én többet szeretnék tőle..
Lehetséges ezt a hozzáállásotokat megváltoztatni, hogy érdekeljen titeket a nő úgy, mint partner, ne csak szexuálisan?
Sehogy. Az a faszi, aki tőled szexet akar:
1. lenéz téged
2. nem jössz be neki
3. csak ürítésre kellesz
4. van barátnője, te csak pótlék vagy
5. van felesége uaz.
6. vár a "jobbra" az "igazira" te csak dugásra kellesz, a szabadidő kellemes eltöltéséhez.
Alap, hogy egy nő nem adja magát szexkapcsolatba, ha aférfihoz érzelmek fűzik.
De még jobb, ha teljesen hanyagolod a szexkapcsolatokat. ebben csak a nő sérülhet.
Egy nő akkor menjen bele szexkapcsolatba:
-ha tudja hogy nem akar senkitől kapcsolatot
- a férje mellett keres szeretőt
Más okból nincs értelme.
Tudok főzni, rendkívül házias vagyok. Lassan fél éve nincs sajnos munkahelyem, ezért itthon én viszem a háztartást:) Ezt ő is tudja rólam, szoktunk szomorúbb dolgokról is beszélni, nem csak szexről:D Van, hogy ő a családi gondjait osztja meg velem, én is a személyes problémáimat...
Nem mondta ki konkrétan, hogy ezt akarja, én következtettem ki. Viszont most ahogy így olvasom a kommentjeiteket rájöttem egy fontos dologra: már párszor mikor elkezdtünk komolyabban beszélgetni kettőnkről, mondta, hogy nagyon kedvel, aranyos, kedves lány vagyok, mindig ilyen nőt keresett...de nem tudja mit akar. Na szerintem ezek közt inog: a csak szex vagy a párkapcsolat :)
Igen külsőleg biztos bejövök neki, mert sokszor dicsért, és hát ugye sokszor célozgat a szexre. De valahogy el akarom érni, hogy ne csak szex téren gondoljon rám, hanem mint társra is...
De ezt csak a férfiak tudnák nekem megválaszolni, hogy hogyan is érhetném ezt el..:)
Ami pedig a te szexkapcsolatodat illeti, kedves utolsó válaszolóm, nem akarsz adni neki egy esélyt a kapcsolatra? Nagyon rossz lehet neki, én most teljes mértékben átérzem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!