Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nincs olyan lány azok között, aki nekem tetszene külsőre is minimum meg jellemre is, így úgy döntöttem, hogy egyedül maradok és inkább pénzt keresek, hogy gazdag lehessek és akármelyik nekem tetsző lányt megvehessem. Elítéltek?
"Nekem ne jöjjön senki sem azzal, hogy egy szép lány tudna szeretni egy külsőre nem vonzó férfit, mert én sem tudnék szeretni egy külsőre nem tetsző nőt, hiába kedves meg nyalja ki a seggem."
Ilyen mentalitassal aztan sokat el lehet am erni... Minek kell neked szep lany? Nem az a cel, hogy media mosta emberek agyanak megfelelo lanyt kapj, hanem olyat akit te talalsz szepnek, nem olyan lanyt kell talalj aki "szep", hanem aki talal hozzad, meg ha nemis a legszebb...
ma 20:43
az ugyanaz te nagy okos, a szép nálam az a lány, aki nekem szép és sz@rok más véleményére, a médiáéra meg főleg, mivel tévét sem nézek már lassan két éve
meg volt mindig is a saját véleményem és akaratom, engem nem kényszeríthet senki sem olyanra, amit nem akarok
Hogy lehet valaki ennyire felületes?
Képzeld én lány létemre évek óta nem találok olyan férfit, aki tetszene, még sem vagyok ennyire oda!
Sőt, én is szeretnék sok pénzt keresni, de nem azért, hogy egy jóképű sármört megvásároljak, hanem hogy jobban élhessek, nyugalomban!
szánalmas vagy, h ez a legnagyobb gondod. amikor ilyesmi kérdéseket olvasok, mindig megerősödik bennem az a tudat, hogy a pasik nagyon rá vannak szorulva a nőkre.
Nos kérdező ez egy szánalmas lépés...Hány éves vagy? Írtad hogy külső s jellem is azér számít... De elárulom hogy a pénzzel pont hogy a leghülyébb libákat lehet felszedni... Tapasztalatból mondom! Nyomorék gazdag rokonomat én oktattam ki erről s vezettem rá a dolgokra.
Kajak úgy akart felszedni csajt "hé van hajóm is" meg ilyenek... hla égnek a csaj lekoptatta s megmondta: Nem neked hanem apucidnak van s nem érdekel a pénz.
Hány éves vagy? Szerinted mi a gazdag (mennyit keres egy "gazdag")? Elgondolkodtál miért nem találod az igazit?
Nos ha már "pénzzel" akarsz felszedni csajt akkor annyit mondok: Nagy a világ s hozzánk képest a kis orszgunk is... A pénzedet ne a csajok előtt lóbáld, hanem utazz s keresd, vagy ha interneten is szeded fel s nagy a táv akkor vedd elő a pénzt az utazásra s egy szolid randira de úgy hogy ne mutassad menyid van. Ne azér szeressen s ne azt nézze emnnyid van hanem azt hogy milyen ember vagy!
Nem kell pánikolni hogy nincs kapcsolatod, akkor pánikolj amikor egyedül halsz meg vagy pont elhagy a szerelmed...
Anno túl voltam egy hosszú kapcsolaton ami enyhén szólva gusztustalan mik ki nem derültek... Az illetőnek csak porosodó trófea voltam.
Amikor anyámhoz költöztem fura volt a város, sokszor nézelődtem kofele a magasból. S egyszer csak megpillantottam a bejárat előtt azt az embert akivelai napig együtt vagyok :) immár 3 éve. Egyikünk se gazdag de mi arra szántuk el magunkat kitörünk együtt.
S nem egóból de látnál nem vagyok átlag lány kinézetre.
Neked is ott az egész élet arra hogy találj valakit! S ha pénzzel is teszed akkor úgy ahogy mondtam. Vannak értelmes szép lányok akik ugyanúgy várjk a szerelmet s lehet köztük van az akire vársz.
Pl én régen azért nem tudtam találkozni a szimpatikus jelölttel mert nem volt pénzünk arra hogy tallkozzunk. Használd erre. Meg ha melózol majd lehet úgy ismersz meg valakit. Pl kiutazol külföldre s az ottani helyen ismersz meg valakit. Én amikor kinn voltam párommal külön voltunk mert úgy volt hely-szomszédos városba dolgozott. S netet az ablakba tudtam fogni, mindig ott lógtam kifele. Egyik nap egy arra sétáló fiatal ember elkezdett velem beszélgetni s ismerkedős randira akart hívni, nehezen adta fel xD napokig oda járt az ablak alá. Ami gusztustalan volt a vége fele amikor ott lóbálta a 150eurót csak azért hogy egy puszit kipuncsoljon... Elküldtem s megmondtam nem vagyok Qrva.
Tanulj más hibáiból. (okos ember abból tanul)
A pénzt mindenhol ésszel kell kezelni/felhasznlni.
Sok sikert s találd meg azt a leányzót... Ám ha nem találsz olyat akkor magadba keresd a hibát.
S ne feledd a nők 90%a ribi...
A pasik 90%a pedig himringo s csak a farkuk létezik meg a buli...
S mindkettő nemnél ott a maradék 10% ami az értelmes kategória, a kivétel. S nekünk kivételeknek meg kell találnunk egymást!
22éves Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!