Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem járnátok egy vékony pasival?
Figyelt kérdés
Légy szíves írjátok le az okokat és kort2012. máj. 21. 16:43
21/27 anonim válasza:
kedves 18-as válaszoló, a 15-ös lány vagyok.
Nem optikai tunning, azért csak meg tudom különböztetni a 12cm-t a 18-tól... :)
23/27 anonim válasza:
Mi az, hogy nem járnánk vékony pasival?
Pont egy ilyen kéne nekem! Bármilyen vékony lehet, csak ne legyen mackós, kövér, vagy izompacsírta!
Szexibb a vékony!
33N
24/27 anonim válasza:
Ki a franc mondta, hogy nem járnék?
25/27 anonim válasza:
Vékony, de ne vézna. Az tökéletes.
26/27 anonim válasza:
mindegy milyen testalkatú a lényeg hogy jólérezzem magam veele. Csak az a baj hogy ha végkony és a barátnője nem annyira az akkor a csajt tuti szar érzés fogja kerülgetni mármint.. nem annyira jó érzés...(gondolom)
27/27 anonim válasza:
Lányok! 165cm és 52kg az minek számít, még belefér kategória, priviben írhatnátok, hogy jó-e. Amúgy ebben a farok dologban van valami, de szerintem csak azért tűnik nagyobbnak, mert rajtunk nincs háj és jobban kitűnik a fallosz mérete. Tükörben néztem magam és tényleg durva, hogy milyen nagynak tűnik a testemhez képest. Pedig átlagos farkam van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!