Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem járnátok egy vékony pasival?
Mert nekem a mackós férfiak az eseteim.
22/L
Nekem eddig az a véleményem, hogy a vékony pasiknak van a legnagyobb.
Úgyhogy nekem a "legnehezebb" pasi akivel voltam az 75 kg volt, de ez csak egyszeri eset, a többi 59-60-62-64 kg volt.
Szerintem nagyon nem érti a dolgok „lényegét, működését” az, aki szerint az izmok mennyiségén múlik a férfiasság. Egy férfi attól férfi, hogy milyenek a gesztusai, a beszéde, a hangja, a fellépése. Egy alacsony, vékony férfi is meglepően férfias tud lenni, ha olyan az egész kisugárzása.
Egyébként én sovány férfi vagyok (172/55), de nagyon örülök, hogy nem a másik oldal, a pohos, puhány, mackós. Atletikusan izmosnak jó lenne lenni, de egyrészt nincs meg hozzá genetikai adottságom (apám, nagyapám is ilyen alkat voltak, és fizikai munkát végeztek, de nem nagyon látszott rajtuk), másrészt lusta is vagyok izmosodni. A túlizmos gyurmákat meg egyszerűen szánom, megvetem. Azt hiszik, izommal, erővel mindent tudnak kompenzálni, azt is, hogy agyra, jellemre, erkölcsre, érzelmi képességekre egyáltalán nem gyúrnak (tisztelet a kivételnek). Ez ilyen állatvilágból hozott „hímkedés”, mint amikor a hím madár a tollait nyitogatja a tojónak, vagy a szarvasbika az agancsaival királykodik.
Egyébként eddig még nem volt olyan szexpartner csaj az életemben, aki fura mód ne tartotta volna szexinek a vékony testem, amin én is csodálkoztam. De mindnek tetszett a „kemény húsom, a feszes bőröm, a kis kerek fenekem”, hogy őket idézzem, a többiről nem is beszélve :P
15-ös és 16-os lány hozzászólók:
Nem szeretnék magam ellen beszélni, khm.. :D, de ugye nem az „optikai tuning” csap be, magyarán, hogy vékony, kisebb testen nagyobbnak LÁTSZIK egy adott méretű farok, mint egy szekrényen? Szóval p.uncitapasztalatból is beszéltek...
Nem tudok rájuk felizgulni, ez van, nincs mit ezen szépíteni. Az izmok nem lényegesek annyira (párom pl. túlsúlyos picit, szóval hiába van egy kis izom a karján meg a combján, azért emellé elég párnás, a hasáról nem is beszélve). Udvarolt már nekem 50-60 kilós fiú, aki még szőrtelen is volt, egyszerűen nem tudtam rá férfiként tekinteni. Plusz mivel amúgy is hajlamos vagyok túlzásokba esni a diétákat illetően, nem hiányzik egy velem egysúlyú, vagy nálam vékonyabb partner.
Amúgy annyira nem értem, mit kell ezen csodálkozni. Hány kiírás van minden nap arról, hogy a pici, vékony lányokra gerjednek fiúk, a magas testesebb lányok mégse sírnak ennyire...Egyszerű a képlet, a férfiak szeretik a gyengébbnek tűnő, "védhető" kis barátnőket, a nők meg szeretik, ha a férfi nagyobb náluk, és védelmül szolgál.
És mondanom sem kell, hogy az átlagról beszélek, kivételekből sincs hiány, úgyhogy vékony pasiba és "nagydarab" nőbe is sokan beleszeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!