Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Igaz csak a nektek külsőre bejövő fiúknak adtok esélyt az ismerkedésre?
Én azt vallom fiúként, hogy igenis számít a külső, én sem tudnék összefeküdni olyan lánnyal, aki nekem nem vonzó külsőre és bizonyára a lányoknál is így van.
De van pár haverom, akik állítják, hogy jó szöveggel, humorral egy magamféle ronda fiúnak is lehet bájos, vonzó barátnője.
Én ebben nem hiszek, ezért most azon vagyok, hogy sok pénzt szerezzek össze melóval és drasztikusan felturbózom a külsőmet, menő, márkás cuccokkal, kiedzem magam konditeremben és mindent megvalósítok, amit csak fel lehet jobbítani a külsőmön, megjelenésemen.
De ha ez sem lesz elég, akkor nem tudom mit fogok tenni.
Csak, hogy jobban lássátok van a lányok egy része, akikne kén vagyok a helyes pasi és van egy másik rész, akiknek én vagyok a ronda pasi, ez elég fura és kétségek közti is őrlődöm már jó ideje emiatt, igaz én magamról mindig is azt vallottam, hogy ronda vagyok, a mai napig utálom magam, amiért nem lettem magasabb, jobbképű. Nem vagyok magammal megelégedve, ezért is akarom valami mással felhozni az előnytelenségemet.
Szerintetek márkás ruhák, kiedzett test segíthet egy alacsony, csúnya srácon? Van értelme időt és pénzt áldozni vagy reménytelen, hogy valaha is lesz olyan nőm, akivel én is büszkén sétálok kézenfogva az utcán, mert igazán vonzó, csinos külsőre és jellemre is értékes ember egyben?
Mindenkinek más az ízlése, más tetszik.
Nekem csak annyi számít, hogy elsőre szimpatikus legyen, szívesen nézzek a szemébe beszélgetés közben, és onnantól nem érdekel a külső, csak a belső. És ez alatt nem azt kell értékelni, hogy csak a magas, izmos, jóképű srácoknak adok esélyt, mert az a másik véglet.
Egyébiránt én pl biztosan nem adnék neked esélyt, és nem a külső miatt - lévén, hogy azt nem láttam -, hanem mert önbizalomhiányos, önelemző, introvertált ember vagy, és azt hiszed, hogy pénzzel mindent meg lehet oldani. Nem lehet.
De szabasd csak át magad, amíg szerinted tökéletes nem leszel. Aztán majd rádöbbensz, hogy éveket pazaroltál el azzal, hogy magadat tökéletesítsd, holott ez idő alatt fordulhattál volna a külvilág felé is, és akkor már rég nem lennél egyedül. És mire végzel a szépítő beavatkozásokon és minden ruhád márkás, el is kezdheted felvarratni a ráncaidat.
24/N
Biztos nem vagy te se olyan ronda, mint ahogy leírod :)
nem erőltettem egy szemet sem, csak beleszerettem, és kész!
Pedig nem volt vonzó, se magas, de valami megfogott benne! és azt éreztem, hogy Ő kell nekem! ennek már 5 éve! azóta változtunk is, sokat, igaz, de nekem akkor is tetszett (a barátnőim nem értették, miért), és most is nagyon tetszik! egyszerűen szeretem mindenét! :)
ma 20:39
Szerencsés fickó! :)
Legalább másoknak összejött, az amit én lehet, hogy sosem élhetek meg...
14-es: "1 olyan barátnőm van, akik nagyon szépek, és hozzájuk képest" :D még jó, h csak 1 :D
kérdező, fel a fejjel, biztos neked is összejön majd! :)
a te párod is éli már valahol a mindennapjait, csak még nem találtátok meg egymást :)
am. hány éves vagy?
ha ez segít... nekem van egy osztálytársam, aki ronda mint az ősbűn (a fejétől elfog a hányinger, a válla brutál széles, ami röhejesen mutat az extra rövid lábai miatt), és az értelme úgy fénylik, mint a száraz csernozjom. Viszont kigyúrt és baromi magabiztos (annak ellenére, hogy soha 2 értelmes mondat el nem hagyta a száját), ezért egy csomó külsőre impozáns csajt sikerült már összeszednie.
Fix hogy ha egy sötét sarokban gubbasztott volna azon sajnálkozva, hogy milyen igazságtalan az élet, mert neki ronda a fejet és rövid lábakat dobott a gép, holott mások szépek és arányos testalkatúak, akkor most bottal se piszkálná meg senki.
Sokkal többet ér az optimizmus és a magabiztosság, mint gondolnád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!