Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem tetszenek nektek a kedves fiúk?
Tudom, hogy lerágott kérdés, de engem akkor is nagyon érdekel...Mindig kedves vagyok a lányokkal, de baráti viszonynál többet nem tudok elérni egyikőjüknél sem.
Egyszer volt egy barátnőm, de az még akkor volt, amikor még fos partyzenét hallgattam meg úgy is öltözködtem és a hajam is rövid volt...és nem szándékozom visszatérni arra a stílusra...
Nem is vagyok csúnya...ki vagyok rendesen kondizva...akkor mi baj?
Tudok én is bunkó lenni meg f4szkalap ezen ne múljon...mert úgy látom manapság ez a módi...nem értem mi történik körülöttem. Minden gyíknak, Rocker és Emo csaja van..pont az eseteim..(persze most tágítottam az eseteim listát...)
a többit meg elviszik a partyarcok, a cigányok, és a focisták...
Nem kérek én többet, mint EGY lány, 1 db... nem több...csak már annyira elegem van ebből az egészből...
Mellesleg mennyi egy kötél? :D És a válaszokat előre is köszi(nem a kötelesre) és persze a türelmet :D
17/F
Ez szerintem jó lesz neked: [link]
Reklám:
akkor neked még könnyebb a helyzeted mint egy jópár embernek még rajtad kívül, mivel te ki van kondizva ;)
17/f
Ez valami berögzült sztereotípia, hogy a lányoknak nem kellenek a kedves, aranyos fiúk, hanem a bunkó, nehezen kaphatóak. (Megjegyzem, fordítva is igaz ez a tézis)
Volt egy srác még tavaly, úgy nézett ki, hogy ihaj, mégis kuka lett, mert egy utolsó alpári paraszt volt. Nos?
Akármennyire is lelombozó, ha nem kellesz azoknak a bizonyos lányoknak, azért van, mert te nem jól választasz. Mert abban is teljesen biztos vagyok, hogy olyan is van, akit érdekelnél, viszont számodra ő érdektelen. (vagy lesz) Az élet ilyen, velem is, sok emberrel.
Nyugi van még... járj koncertekre gyakrabban. Én is azt teszem.
Metál.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!