Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak anyumnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak anyumnak?

Figyelt kérdés

Egy lány aki tetszik eddig akárhova hívtam nem jött el de most ő hívott el. de nemet mondtam mert nem tudtam volna mit mondani anyumnak hogy hova megyek. azt hogy csajozni megyek az vlhogy nem akarom elmondani mert mindig én voltam anyuci kis fia és ez most olyan izés na. hazudni se szeretek neki.

normálsi válaszokat

2012. máj. 18. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi vagy? őszintén..
2012. máj. 18. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDD

Jajj, hát ezen most komolyan röhögtem... Szóval azért nem akarsz elmenni csajozni, mert nem tudsz mit kitalálni anyukádnak, de azt nem tudhatja meg, hogy csaj, mert te vagy anyuci pici fia...

Háháháhá, és még mindig vicces! XDDDD

Majd ha 25 évesen még szűz vagy, és még mindig anyukád icipici ugyumugyu fiacskája leszel, biztos rájössz, hogy egyszerűbb lett volna már most megmondani a tutit... :D

2012. máj. 18. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?:D 10?

Nem tudom mit problémázol.Azt mondod találkozol egy ismerősöddel..Ami még igaz is.Mi van akkor ha az ismerős épp egy lány?Semmi..

2012. máj. 18. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális válaszokat..erre??

Vagy nagyon hülye vagy, vagy buz1, vagy egy hülye kis buz1, ezeket tudom elképzelni.

Anyáddal ilyen jó a kapcsolatod? Szeret vagy csak megtűr?

Ne legyél már ilyen töketlen!

2012. máj. 18. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon és mondd meg, hogy elmész találkozni egy lánnyal..örülni fog neki hidd el :D ne hazudj
2012. máj. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!