Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változzak meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon bejön de azt mondta hogy én is tök szép meg csinos vagyok ,de azt is hogy túl komolytalan és gyerekes és már nem az első hogy ezt mondják rólam.. Szerintetek hogy tudnék nem is az a nagyon komoly és nem is az a gyerekesen komolytalan lenni?2012. máj. 17. 16:47
11/13 anonim válasza:
Tűnhet komolyabbnak (bár nem hinném, hogy úgy sminkel), de ha a viselkedése kisugárzása gyerekes, sz@rt se ér. Szerintem örülj neki, hogy még gyerek vagy, ne akarj másnak tűnni, pláne más kedvéért. Igenis még légy gyerek (de akkor ne akarj pasikat se felszedni) majd nemsokára úgyis fel kell nőnöd. addig élvezd ki.
12/13 anonim válasza:
Ja és 15 évesen ne alapozz! pláne ne minden napra. Teljesen tönkreteszed a bőröd.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 17. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!